dimecres, 14 de maig del 2008

La veu del seu amo

Aquí teniu dos fragments d'àudio de l'últim ple municipal on podem escoltar de primer l'actitud vil i servil del nostre, si res ho impedeix, futur alcalde per a desgràcia del municipi i dels malgratots tots fent d'apuntador com si d'una obra de teatre es tractes. En el segon fragment podem escoltar a la futura jubilada més rica de Malgrat gràcies a l'abnegada tasca gens altruista però sí extraordinariament lucrativa de servei al poble, de com abans de la llevantada que ha deixat novament s`Abanell sense platja, felicita, es felicita, i va repartint docta ignorància il·lustrada a tort i a dret sense cap rubor. Demanaríem al jubilat Puignou que acceleri tal i com va anunciar fa poc temps, sense prendre mal, naturalment, la retransmissió via web dels plens municipals, o era un acudit que no varem entendre?
Malgrat ha d'adonar-se del nivell d'incompetència i d'inutilitat dels seus servidors municipals sense més demora i la retransmissió dels plens per TV ha d'ajudar a fer-ho possible. Exigim retransmissions ja!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui és aquest o aquesta que diu "és inútil tu".No em sona la veu.

Anònim ha dit...

Un altre cop la gran deesa de la saviduria a parlat,verregant las coses com sempre.Saviduria de tot i de re.Tal com diu la veu"es inutil tu"

Anònim ha dit...

Més que un ajuntament això cada cop sembla més un geriàtric d'inútils enderiats només en jugar a petanca i gràcies a la medicació passar-se el dia rient, com les hienes.

Anònim ha dit...

Aqui la unica inutil es la vaga dela VEGA y su ayudante MARCELO el embustero.

Anònim ha dit...

Doncs, k prengui nota del que diu perque aquest govern és el govern del NO, NO, No, exepte amb la petanca que ocupa 3/4 del programa de festa major.