dimarts, 27 de maig del 2008

l'estrategia del morrut PPOE

Vagi per davant el nostre suport i solidaritat a la regidora de l'ajuntament Neus Serra que ha parlat clarament per mitja del seu blog i també, diverses vegades, en els plens municipals del que la immensa majoria del poble en pensa d'aquesta persona i sobretot de les que han fet possible la seva incorporació a un lloc de govern per el qual n'està manifestament incapacitada i dia a dia ens ho demostra amb tangible claredat, ànims Neus i endavant fins a l'extermini de l'espècie. Malgrat va a la deriva institucional amb el gran nombre de morruts -espècie aquesta autènticament invasora i altament destructiva- que pretessament entenen de tot i actuen en conseqüència prenent decisions cabdals en contra del sentit comú i el documentat consell dels tècnics, van sobrats de veritats absolutes, constantment improvisen i les seves decisions sempre es prenen per motius d'estratègia política en contra de..., mai a favor del bé comú de la ciutadania. Que un govern pretesament socialista obrer i català recluti, per salvar el cul i el sou, a una representant de l'extrema dreta espanyola més rància -pagant el poble, és clar- ens certifica i confirma les nostres tesis de que no tenen vergonya ni es mereixen cap respecte ni com a partit ni com a persones, son una colla de morruts tots plegats aplicats en seguir l'estratègia de corcar el medi on viuen fins aconseguir la seva total extinció i son membres del mateix i perillós gènere integrista espanyol PPOE en estat pur en definitiva.
_____________

Maresme. Vega (PP) denuncia continguts del bloc de la portaveu de CiU de Malgrat

L'única regidora del PP al govern de Malgrat de Mar, Ana Vega, va confirmar ahir la denúncia interposada de manera personal contra diversos articles publicats al bloc de la portaveu de CiU, Neus Serra. En aquest sentit, Vega va afirmar: «Es tracta d'una demanda concreta contra aquests continguts que em desqualifiquen com a persona i no contra el càrrec electe de Neus Serra ni contra el partit que representa.» La regidora va explicar que la denúncia és signada «a títol personal» per altres persones –de les quals no va facilitar el nom– i que es va interposar el setembre passat.

«Es tracta d'un assumpte privat que preferiria haver resolt al lloc que pertoca, els jutjats, i no pas fer-ho públicament abans que el jutge emeti una sentència», comenta, i hi afegeix: «Aquest fet no té res a veure amb política.»

Ana Vega, que va explicar que la cita als jutjats d'Arenys de Mar està prevista per divendres vinent, assenyala que la decisió de denunciar alguns articles del bloc «ha estat arran dels continus atacs rebuts». A l'hora de tancar aquesta edició no va ser possible contactar amb la regidora Neus Serra.

El Punt digital

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Me hace gracia que el Marcelo se una a la Ana Vega para hacer una denuncia contra la Sra. Neus Serra.
El que cuando era Secretario del partido ha cometido todo tipo de irregularidades: grabaciones de voz en reuniones que no asistian, votar un presidente comarcal haciendo fraude (puedo llevar testigos), trabaja en su fábrica estando jubilado por depresiones, etc, etc.
Piensa Ana que toda la vida no serás regidora y tendrás que pasearte por la calle de Malgrat y los ciudadanos se recordarán de como has sido en tu etapa como política.

Anònim ha dit...

Proposo una concentracíó davant de l´ajuntament al proper ple municipal.
Pitada a l´Ana Vega.

Pasa-ho.

Moviment en Defensa de Malgrat.

Anònim ha dit...

El del comentari dos: no tens niidea del tema, i si la tens, encara estàs pitjor. De n' hi do quina ciutadanaia!

Anònim ha dit...

persona comentari tres ciutadania ho som tots, tu també, agrairia que no generalitzessis, si et serveix de consol jo no recolzo segons quins missatges que són despectius en tota regla i segur que no soc de la teva corda, pero no et diferenciis de la ciutadania que tu tambe ho ets

Anònim ha dit...

al comentari de la pitada. Deus ser de l'arbreda, no??
ja tens mono de fer el ridicul altre cop davant de l'ajuntament!??

jaja.

va vinga, a pitar tots a l'ajuntament al proxim ple! QUe com se'n riuran de tots vosaltres!

Anònim ha dit...

Una vegada més generalitzant, perque ha de ser de l'arbreda? i en quan el ridícul vigileu no el feu vosaltres,no sé si ho saps pero el tema encara esta per resoldre i nira per llarg

Anònim ha dit...

Tedas cuenta Marcelo donde vas de listo tela meteran y tedejaran 15cm dentro y10 fuera.
Te vuelves a equivocar

Anònim ha dit...

Tenim els dirigents que tenim, no accepten crítiques, no accepten que qui no mana faci propostes. Tenim el que tenim, persones que poden insultar i menysprear a la resta, perquè manen i saben que no els passa rés, però, no parlem d'ells, ja que ens poden denunciar.
Senyors i senyores que estan a l'equip de govern d'aquest ajuntament, l'autoritat es guanya amb el respecte i saber fer, no amb imposicions i menyspreu.
Jo també estava amb els de la riera, no varem fer el ridícul, de moment Malgrat encara pot gaudir d'aquest petit espai verd.

Salut

Anònim ha dit...

Tens raó está precios....perqué no els agrada aixi?.es la pregunta del milló?
acacia

Anònim ha dit...

Tens raó está precios....perqué no els agrada aixi?.es la pregunta del milló?
acacia