dijous, 29 de maig del 2008

... i si pica, rasca!



Alguns amb l'arribada de la primavera entren en plena fase alergènica i no els hi queda cap altre remei que rascar-se enèrgicament i sense parar a l'espera que l'arribada d'una nova situació els hi resolgui l'insuportable molèstia que desencadena el prurit que pateixen. Els directors generals de tota la península ibèrica es peten de riure en sentir només el seu nom, -imagineu-vos quan comença a garlar per exposar les seves documentades i científiques teories-, el nom de la il·lustríssima servidora del poble de Malgrat.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr. Creus, els partits de l'oposició tenen un petit espai de tant en tant, però no podem fer preguntes. No és línia directa. Petita diferència, oi?

Anònim ha dit...

Frase antològica de la mestressa:
"L'alcalde (o alcaldessa) i els seus ciutadans (...)".
Amb tot el respecte per aquells que se sentin ciutadans de l'alcaldessa... jo sóc, en tot cas, conciutadà seu i ciutadà de Malgrat. Ja se que alguns direu que això és filar molt prim... però a vegades el llenguatge ens traeix i posa en evidència, de manera inconscient, el pensament de cadasqú. I crec que aquesta dona té un sentit patrimonialista molt exagerat (el poble i els seus habitants som el seu patrimoni).

Anònim ha dit...

el senyor CReus ja va sent hora que escrigui bé DIRECTA, només dir-li que en un altre mitjà ja l'haguéssin fotut al carrer per incompetent. Ni tan sols pronuncia correctament el 80% de les paraules que diu. I el Punt deu estar d'allò més content que cada dia el hi faci tant propaganda gratuita. menys copy and past i més sortir al carrer, que és on passen les coses i hi ha els ciutadans amb ganes d'explicarles.

ah CReus: directa s'escriu DIRECTE, torna a l'escola nano.

Anònim ha dit...

Es molt engrescador el troç en que parla de l´estat de la Riera.Deu parlar d´ella mateixa com esposa del Sr Riera,perquè l´altra està esplendorosa i més en el tram de Can Feliciano.

Anònim ha dit...

La sr neus esta acojonada por la denuncia pero aqui teapollamos las IP que la busquen......
La sra Elisabet nuera de Marcelo promotor por la seba dona a enchufado a esta sra de cargo de confianza con la sra Vega.
Primero el pacto de el antes de gobernar como salio rana colocan ala nuera porque el primer intento fue en la guarderia municipal,cubi,etc y final mente llevar los papeles ala regidora.
La cupa de este secreto avoces es del sr Tagua que cuando pide maria brizard lo casca todo e incluso que la sra alcaldesa no losaluda.
Pues si no tesaluda payasote sera por algo no¡.
Hazte mirar porque tu solito teas cargado el pratido del PPM y luegos decias que el carles Gimenez tenia la culpa , cuenta porque lo traicionastes.
Yo de vosotros atoda esta gente la pararia por la calle y las felicitaria por lo bien que lo estan haciendo.
Carlitos igual que Marcelo productos del Abuelo aunque ospese.

Anònim ha dit...

L'unic que esta festigos es l'equipde govern i la seva dictadora en cap, i aquesta haurie dexplicar els xanxullos amb eltrio del famos triangle i las seves permutes,i la Vega adonar-se a qui esta recolzant ,per no ser tapadora de tota la merda existent.
Tambe haurien de fer ordenances de modos per l'alcaldesa.
En cuant el incivisme te rao,tot s'ha de dir.
Ja,ja,ja majoria estable?,majoria comprade,que el cale o pot tot,a ,i aun que la mona se vista de seda mona queda,e crispadora nata.

Anònim ha dit...

Mira´t aquesta pàgina:

http://www.enciclopedia.cat/cgi-bin/CercaGEC3.exe?APP=CERCAPAR&PAG=0001&PAR=directa