divendres, 16 de maig del 2008

Volen xipar-nos com gossos

D'esprés d'haver-nos dotat d'una meravella circulatòria digne d'un geni en estat levitatori, ara, el mateix ferroviari reconvertit en legislador torna a la càrrega amb voluntat de dotar al poble de Malgrat d'una pretesa i necessària ordenança de civisme i convivència feta pel geni en parides en una fase personal supra levitatoria, és a dir, uns dos metres per damunt dels mortals. El més sorprenent del cas és la suposada participació ciutadana en l'elaboració de la normativa. A nosaltres no ens estranya que aquest home faci tan mala cara en vista de la mida dels sapus civicus valentinus que s'haurà d'empassar en el cas d'aprovar-se aquest despropòsit que pretén aprovar fent us del clàssic "rodillo" municipal del 9 a 8, a nosaltres, francament, també ens fa fàstic.
Ordenança de civisme? Una ordenança que només multarà les normes elementals d'educació, amb multes desproporcionades? qui les imposarà?, unes ordenances que no contemplen els sorolls excessius de motos i cotxes, però, si, l'ús indegut d'espais públics, com jugar molestant als veïns de joc, és refereixen les ordenances als que s'apropien d'espais públics per activitats privades?
-petanques-; unes ordenances que vetllen per l'estètica dels edificis, sembla ser que estendre roba no és estètic, però, que no contemplen la proliferació de parabòliques i aparells d'aire condicionat, que ho deuen ser molt d'estètics. No es podrà espolsar catifes pel balcó, però, els veïns del poble, coherents amb el medi ambient i l'estalvi energètic, han de suportar l'aire contaminat d'aquests aparells, això si, que és civisme. En podríem parlar molt més, però, us deixem que vosaltres exposeu les vostres queixes en aquest espai.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Osti... aquest s´hi ha fixat!!
No cal que s´hi trenqui gaire el cap.. només cal que prengui exemple del comportament i les actituds de la seva mestressa i els rumberus que l´acompanyen, per poder fer la llista més extensa d´actes i expressions inciviques i altament agressives per a la convivència.