dijous, 15 de maig del 2008

Inútils, inútils integrals!

Això de que se'n cuida, algú tindria que explicar-ho amb coneixement de causa. Calella, Pineda, Santa Susanna i Blanes tenen Clubs Nàutics normals, cuidats i ben gestionats, però Malgrat, deu ser per l'estrany fenomen de ser de Mar i sense accés -diguem-ne normal- al mar, té una pena d'espai gestionat per ningú i on l'irresponsable responsable d'adequar-ho, no en vol saber res, com tampoc vol saber res de cap esport o activitat que no sigui la petanca, esport aquest que li permet al mom en qüestió accedir a la moma alimentaria amb que és nodreix, i així està ell, immens, que se'n surt de pla, com si diguéssim.
Cal dir que, per a ser soci d'aquest selecte club nàutic, els propietaris de barques han hagut de pagar 70 euros com a quota anual per a fruir dels serveis ofertats i que son: CAP. Realment al·lucinant i de super nivell l'estafa!


7 comentaris:

Anònim ha dit...

on son les bones propostes, intencions, actuacions de aquest singular personatje de la vida politica i publica malgratenca? ENLLOC
quan asumeix les seves responsabilitatas com a responsable maxim d'esports i altres regidorias? MAI
perque sempre es NO per resposta quan la gent vol organitzar actes esportius a la platja i alhora altres poblacions donan totes les facilitats per poder-ho fer? PER QUE EL NO ES SISTEMATIC EN AQUEST AJUNTAMENT
perque es prometen unes subvencions i despres tot queda en res- lliga de les escoles,etc,etc-? PER QUE DE BOCETA MOLT I MOLT PERO DE FETS RES DE RES!
Sr vinyoles? Per que no et dedicas a canviar gomas a les pales de tenis taula, que aixo si no recordo malament si que en saps.... suposo i dimiteixes d'aquest carrec que s'ha ta fet molt i molt gros com la teva panxa?

VINYOLES DIMISSIO!!!!!!!

Gracies malgratot per donar-me aquesta oportunitat

salut a tothom!
raspberri

Anònim ha dit...

Què pesat és en Bayarri, collons!

Anònim ha dit...

Tranqui Martí

Anònim ha dit...

Raspberri, no ho entens?, dient no a tota proposta que no surti d'ell no té que fer res i més temps li queda per dedicar-se a la pràctica del seu esport favorit, el buidament de birres en modalitat de barra.
És de lo mijor del PPOE competint pel primer lloc amb el ferroviari. De pena!

Anònim ha dit...

Té molta feina, ja, ja, ja! amb les obres públiques.

Anònim ha dit...

El problema esdiu Antoni Riera cusi de la alcaldesa els del Reis el talla socas.

Anònim ha dit...

altrament dit, l'endollat. A ell si que li pasen els reis, eh?