dimarts, 13 de maig del 2008

No riuen, nooooo!, nomes se'n serveixen de tots nosaltres!

Creiem que té raó la persona del públic que va preguntar a l'apartat de precs i preguntes per que en els plens municipals sistemàticament els regidors riuen, nosaltres també hem observat una actitud prepotent, xulesca i desafiant per part d'alguns regidors que no se n'estan de mostrar-se tal i com realment son de simpàtics, cordials i ocurrents. En definitiva, nosaltres creiem que sí que riuen i ho fan com a procediment habitual d'humiliació a tot el poble, tant a les persones que els han votat com els que no, al cap i a la fi els estaquirots motiu de la befa som tots els que, per activa o per passiva, hem fet possible el miracle de situar a 8 individus totalment inútils més un autista com a màxims servidors del poble per que se'n serveixin a cor que vols. Malgrat no mereix tenir el que té per més temps. STOP a tanta befa miserable!


7 comentaris:

Anònim ha dit...

L'alcaldessa va dir en el passat plé que quan reia era la seva manera de fer. Una vegada més demostra la seva mala educació o mala llet envers els membres de la oposició. No ho pot pas evitar.

Anònim ha dit...

La definicio per el sr V srinyoles i sr Conxita,es la de i en majusculas la de,sinveerguences,poca vergonyes i mal edsucsts,per ser mes clar cinics,tot aixo menys intel-ligents-

Anònim ha dit...

El vei té tota la raó. Una cosa ées fer una broma i intentatr no dramatitzar les situacions, però l'altre, com molt bé diu la persona del públic és un riure sistemàtic, un riure d'autodefensa. Primer comença "la senyora" i després la segueixen els del grup (per no ser menys, per fer-li veure que també són valents o simplement per seguir la corrent). En quan "la sebyora" diu: no hi han preguntes complicades, és clar, per ella no. Respon el primer que li ve al cap, té dades, moltes dades, fa reunions moltíssimes, però no té prou capacitat i això és nota. De fet, és normal qui pot tocar totes les tecles? ningú, i això només ho saben veure els humils.

Anònim ha dit...

Home, es que realment hi han coses que fan riure.
I lo primer, aquest bloc.

Anònim ha dit...

I tan que fa riure aquest bloc, d'això es tracte!!!, però altre qüestió és riure en el Ple. A mi també em fa ruire la ignorància acreditada i palesa de molts regidors de l'Ajuntament: de caixers a alcaldes, de ping-png a regidor, de renfe a manar la policia, de carites a serveis socials, de profa de nens a medi ambient, .... n'hi ha tantes per riure. Però cada cosa al seu lloc, això ho haurieu de comença a aprendre. Mai es tard!!!

Anònim ha dit...

Jo penso que riuen per no plorar de pena!

Anònim ha dit...

Puignou, a la web municipal anuncien vacances de l'imserso. ànim!