diumenge, 25 de maig del 2008

... a l'infern de dos en dos

Doncs sí que sabem que significa extrema dreta, la que sembla no saber-ho és vostè tot i tenir aquesta tropa com a socis de govern per justificar la governabilitat del poble encara que nosaltres també sabem que no és aquest el principal motiu sinó que l'autèntic cal cercar-lo en la voluntat de seguir mantenint un estatus social de poder i de diner impensable donada les seves reals capacitats i categoria humana que esporadicament i amb més claredat manifesta en les seves, cada cop més espaiades i lamentables, intervencions públiques. En definitiva i com bé diu el seu company president: "Esto huele a azufre"!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens tota la raó. Aquesta dona defensa a capa i espasa i amb mals modos l'estatus social i económic adquirit a la política i que en la seva vida laboral mai hauría pogut assolir.

Anònim ha dit...

El que si ja fa olor a sofre és el blog aquest. Siguis que sigui, aquest bloc s'aguanta d'un fil....
Jo ara tb faré un bloc on hi possaré tot el que penso, i diré les tonteries més grans del mon i jutjaré a la gent sense tenir fonts. Ah, i asobre, faré un disseny cutrissim, com el teu. No saps retallar les fotografies per tal de tenir, almenys, una capçalera digne?
Malgratot, quina pena de bloc!

Anònim ha dit...

Tu puedes hacer el blog de los del Psoe de Malgrat y las lonchas de mortadela que que buenas que estan.

MALGRATOT ha dit...

Per cosa ben feta, sostenible i estèticament insuperable, ja tenim el butlletí monocipal, entre d'altres medis, una extraordinària mostra de corporativisme mafiós pepoista només superada per la ja, sortosament, desapareguda "Flechas y Pelayos".
Els que som malgratots només aspirem a riure a costa vostra, es a dir, el mateix que feu vosaltres amb el poble. Si no t'agrada veure't retratat, la solució és ben simple, passa de nosaltres, deixa d'una puta vegada de sodomitzar subtilment al poble pla i posat seriosament a treballar.

Anònim ha dit...

La nostra regidora, "diuen", A Navega ha denunciat a la N. Serra. Quelcom de greu li deu picar a aquesta dona.

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/
noticia?p_idcmp=2871895

Anònim ha dit...

El torero tiene la culpa y su direccion de gobierno que lo apoya pero ella saldra perdiendo en asuntos personales y familiares que ala economia suya que es la que trae el dinero a casa y no la politica en un futuro leafecta.
Todo por confiar en una pandilla de payasos y chaperos que buscan atrabes de ella limpiar y reconpersarse intereses economicos.