dijous, 22 de maig del 2008

...i prohibit respirar al carrer.

L'associació de malgratots en lluita contra la síndrome de la gorra de plat demana la màxima atenció a les declaracions fetes ahir a Radio Malgrat per un dels seus principals afectats i d'on se'n desprèn la clara intenció, en cas de materialitzar-se el projecte que plantegen, de convertir, en un futur no molt llunyà, en delicte i per tant sancionable -i no pas amb pocs diners- el simple fet de sortir a passejar pel carrer per considerar-ho els afectats de la síndrome com un clar atemptat contra la sostenibilitat, la tranquil·litat governativa i la pacífica convivència ciutadana, i es que, n'hi han que estan ben malalts i amb uns símptomes clars com per a ser ingressats en una unitat intensiva de rehabilitació ciutadana.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest personatge que no fa masses anys et tractava com una merda quan compraves un bitllet de tren a l'estació és el pitjor polític que ha arribat mai a l'Ajuntament. Una epidèmia. No hi ha res pitjor que un amargat sense cap mena de formació al capdavant de la policia. Estem arreglats!.

Anònim ha dit...

No és un problema de formació, és de persona. Una persona que treballa pel poble hauría de ser amable, dialogant, respetuosa, que li puguin dir el que penses d´una cosa sense que es respongui d´una manera xulesca i aquest home no compleix cap requisit.

Anònim ha dit...

comprobat, aquest personatje te un sindrome d'inferioritat brutal. cada dia a el trajecta que hi ha desde l'estacio fins a l'ajuntament se'l pasa parlan per el mobil i mirant cap el terra i sense aixecar la vista pere res. si esta en depresiu que vagi al metge. ara be segur que per cobrar la morterada cada mes no esta depresiu...

vaja fantasma que tenim manant a la policia
nomes li faltan les cadenes

apa siau!
mandrin

Anònim ha dit...

Està depressiu perquè, pobre home, com ja va informar-nos fa un temps l'alcaldessa, la declaració de la renda li surt positiva. A mi aquest "pajaru" oportunista em fa pensar amb el seu col·lega Zaplana, per tant que es foti.

Anònim ha dit...

Si mecago en la calle dais parte o lorepartis entre todos, como funciona esto greu meys greu nose.
Escuchando las declaraciones y las normas con greu mes greu y melio con copiar y pegar aquien hay que pegar.
Soy tonto loprimero es quitar al Negro de la abat oliba que esta creando problemas y luego ja miraremos la ordenanza.
1094 denuncias si tecargas el paseo te cargas Malgrat.
¿Pero qui te senti comu?
¿Si son leves quitas puntos?
Esto mesuena a crisis y mano de obra gratis ya lo patrocina Zapatero.

Anònim ha dit...

LAS JARDINERAS ROTA PERQUE LA GESTIONS DEL AYUNTAMENT NO FUNCIONA Y LA GENT BE UNA CHORRADA LES GESTIONS

Anònim ha dit...

El que sí que repercuteix en la factura social que ha de pagar el poble son els actes bandalics i incívics que comet l'ajuntament de forma reiterada per part d'una colla d'inútils indocumentats que no saben ni el que es diuen però sí saben perfectament el que fan i no fan, oi Viñolas i cia? Darrera de tota aquesta futura ordenança incívica, s'albira una clara intenció de recaptar diners urgentment en vista del lamentable estat de les arques municipals, l'ajuntament està a punt de fer fallida econòmica, al fallar el diner recaptat per la totxana, ara s'adonen que no poden mantenir una plantilla laboral feta amb l'única finalitat de comprar servituds polítiques inquebrantables, com qualsevol màfia social que es precii, com si diguéssim.

Anònim ha dit...

També haurien de fer una ordenança blogaire per tal de fer neteja de blocs inútils, com per exemple...
malgrattot.

un dos tres, responda otra ves:
malgrattot...

tirururturirir tu ririri tu riririr

Anònim ha dit...

JSC Malgrat de Mar

Anònim ha dit...

Joanet que se te veu el plume