dimarts, 20 de maig del 2008

La familia


Una immensa sensació d'estafa, d'insult a fons a tota la ciutadania, és l'estat en que veiem la situació del govern municipal a set dies d'acomplir-se l'any de les passades eleccions en que un grup polític PSC va decidir refundar-se a si mateix per -així varen justificar-ho- garantir la governabilitat de Malgrat, establint una aliança amb el PP i a resultes de la qual sorgí l'esperpèntic pastitxo anomenat PPOE. Arbreda Feliciano, parking del Liceo, projecte nou ajuntament, zona esportiva, auditori, pas a nivell, piscina coberta, remodelació carrer Carme, fires a dojo, butlletins de vergonya, mercat, ràdio Malgrat, projecte barri del Castell, participació ciutadana, viatges erràtics, agermanaments estrictament econòmics, precarietat econòmica municipal,... projectes tots, aturats, polèmics i d'un abast desconegut sobre els quals no s'intervé sinó que s'improvisa sense cap criteri preestablert i amb un cripticisme absolut. És per tots aquests motius que veiem un futur molt obscur i un creixent estat de preocupació ens embarga sobre l'avenir i més quan veiem que es prenen decisions a nivell estrictament familiar com si d'una màfia corleonesca es tractes. Malgrat està greument corcat per una plaga de morruts que finalment, si no ho evitem, acabarà podrint el municipi. Hem de despertar tots i evitar-ho!!!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Així com esperem amb candeletes la publicació de les balances fiscals interterritorials a nivell estatal, a Malgrat jo espero que algú -o entre tots- es publiquin els lligams familiars, contactes, amistats i xanxullos varis, que enxarxen als qui estan en nòmina de la Casa Gran, és a dir, a compte nostre. Ep!.. aixó sí: tot ben legal i amb la corresponent oposició guanyada, come il faut!
Per exemple: Puignou and daughter.... un dos tres responda otra vez!

Anònim ha dit...

El teu home ala parada de Taxi que mala sort

Anònim ha dit...

estem treballant, estem treballant, jo li contestare per escrit, aixo no toca, la meva megaregidoria de inmersio si si dic be inmersio laboral necessita mes gent..... perque jo no puc mes de la feina que tinc bufff! quina feinada,no puc dir-li en aquest moments, mortadelas.... xoriços ejem ejem.. ai! uy! quina mandra ufff! que cansada estic mare de deu mare de deu..... a on hi han bocatas de chopped? ara si que puc.....

reflexions de LANAVEGA....
despres d'una estada al W.C. del ajuntament un dia qualsevol......

raspberri

Anònim ha dit...

Potser seria convenient que algú informat en el tema ens aportes informació als dropos ciutadans malgratencs de la quantitat de gent a la que aquesta regidora ha aconseguit de trobar feina i que no siguin les clàssiques feines de cassals i d'hoteleria, per que aquestes son cícliques anualment. Resultats de la seva feina, volem saber resultats, nosaltres paguem i nosaltres exigim saber-ho. De la mateixa manera també demanaríem que es fes llum sobre la suposada "feina" que realitza la Sra. Raja, una de les incògnites més ben guardades i indesxifrables del nostre ajuntament.

Anònim ha dit...

La VEGA esta donan faina de momen el seu fill el te enchufat en el seu lloc en el chanel.

Anònim ha dit...

Para hacer las declaraciones de Marcelo y cia, jajajajajajajajaja

Anònim ha dit...

Enxufat??? Estic estudiant i treballant lluñ del poble xk justament desagreaits i gent com vosaltres no pogeu parlar del k no teniu ni idea.
Segur k teniu prous problemes a casa vostra com x ficarse en els dels altres.
I sinó en teniu, ara ja sabeu on em podeu trobar.

Jordi Martí, fill d'Anna Vega.

Anònim ha dit...

Quin noi mes violent no?

Anònim ha dit...

Ja n'tada que el fill de la Vega es fdoni a coneixer i em sap greu dfir-ho,esta malalt per el traume de la mare,un noi mimat i acomplexat.Jordi recapacita no et facis mal a tu mateix.

Anònim ha dit...

A aquest noi l´interessa la política des de que la seva mare cobra 24000 €. Ho pot agafar en Valentín com a ajudant de Sheriff.

Anònim ha dit...

Mimat i acomplexat??? Interessat en la política? Esteu tan equivocats, tant.
M'agradaria veureus a vosaltres k farieu si estigesin atacant i insultant continuament a la vostra família?? k farieu llavors??
Insultarieu de forma anònima també?? és molt fàcil e amagarse i despreocuparse després.

No sé com sou, si grans, petits, però k si us aburriu hi ha moltes coses per fer al poble e, com la petanca o cada dos diumenges al pavello hi ha partits de basquet molt interessants, i sinó podriem anar al cine tots junts, axo si, pagan vosaltres e, k sóc de PP pero no burro.
El que sigui per dexar d'atacar a una persona k SI treballa.
Dexeu d'insultar i provocar x internet k es mes facil i intenteu arreglar les coses parlan, k es molt macu diru pero funciona.
Ah però sobretot la família no es toca e, no es toca.

Jordi Martí, fill d'Anna Vega.

Anònim ha dit...

Marti tens un gran problema de personalitat que t'ho] tractin

Anònim ha dit...

mira jordi abans de res et demanare que et calmis i mesuris les teves paraules.
quan la teva estimada mare aprengi a defensar uns arguments, quan sapiga donar la cara i no dir mentides, kuan respongi les preguntes amb sentit, quan fagi politica de govern amb conviccio i no nomes per 24000euros o en cara que sigin per 100 m'importa ben poc pero es bo que sapigas que els estic pagan jo... i tots els malgratencs... a les hores podras defensar amb rao tot el que dius pero, fins a les hores tot carrec public esta exposat a tota mena de criticas tan siguin bones o dolentas. Com es comenta "les criticas van lligades amb el sou" i quin sou....
O sigui que "ajo... i agua..."
ho entens oi guapo?

un recontraciutada malgratot de pro.
Salut!

Anònim ha dit...

Vastant burru si ets Jordi,si tu defenses la teva mara,nosaltres ofem defensan el ppoble de la seves males arts,i Jordi la trva marona ja es prou grandeta per defensarse sola,i Jordi no sigis pasarell ni facis mes el ridicul que ja ets grandet per entendreo,que la teva mare volia poder i aixo es el que comporta fer-ho amb males arts i menys preu a las persones pretesament representades i son moltes incloses las del teu PP.

Anònim ha dit...

He llegit bé? Li has dit burro al fill de la Vega per defensar a la seva mare? Però si aixó és el natural, que els fills defensin a les mares! o és que tu ja des de petitet no t'emprenyaves de valent i sorties en defensa de la teva disposat a tot si algú et deia "fill de p..."? És trist veure la falta d'elegància que teniu molts anònims que escriviu en aquest blog. És del tot lícit i justificable que critiqueu a tort i a dret als que ostenten el poder si voleu un Malgrat diferent, tots qui no comulguem amb la Conxi i companyia ho fem, als bars, a la feina, a casa, amb els amics... i també als blogs, si hom desitja fer-ho. Per mí, tots els que heu escrit aquí que al tal Jordi li interessa la política, que és un mimat i acomplexat, etc, etc, haurieu de replantejar-vos la vostra actitud, doncs és immoral i fa venir ganes de vomitar... atacar la Vega atacant al seu fill, i sota anònims... vaja tela. Jordi, no et conec però ànims, que de covards en va el món plé, mentre tu no ho siguis, rai!

Anònim ha dit...

Mama no defensis al fillet que la a cagada com tu

Anònim ha dit...

jajaja!! mama, diu!! em pixoooo!!