divendres, 9 de maig del 2008

Serveis moderns de telefonia



¿Por aquí pasa la conexión de ADSL?

Desde Malgrat de Mar, Rosa Maria López Monrabà nos hace llegar esta fotografía. "Esta caja de Telefónica - explica la lectora- la tenemos en la fachada de casa desde hace más de tres años. Operarios de la compañía ya nos han dicho que está pasado el aviso a la central... Podrán tener mucha velocidad de ADSL, pero para arreglar las instalaciones no tienen tanta".

Ens excita d'allò més aquesta fotografia d'ahir a La Vanguardia i on queda clar el perquè el servei telefònic al nostre poble funciona de la manera que ho fa i amb el vist i plau de les irresponsables autoritats que en lloc de procurar que aquesta empresa no abusi del poble, fan tot el possible per facilitar aquest abús de monopoli per part de la inefable companyia.

Viuen tranquils els veïns del bloc situat al costat de Correus amb l'equipament telefònic amb que han coronat l'edifici? És bo per a la salut tanta radiofreqüència emesa? La patrulla d'inspecció revisa i certifica la instal·lació? uiuiui!, que se'ns envà la bola!


1 comentari:

Anònim ha dit...

És la Comunitat de Propietaris del bloc qui té que fer la reclamació a l'empresa de Telefónica per acondicionar la instal.lació.