dimarts, 1 d’abril del 2008

Vergonya, vergonya, vergonya!!!

Dons sí, això és el que sentim els malgratots en saber que, per segon any consecutiu, els soferts ciutadans d'aquest poble haurem de patir els efectes secundaris i adversos de la seva contrastada incompetència, inoperància i inutilitat en servir al poble, que no de servir-se'n, i tindrem restringida novament l'única via pública d'accés a la platja de Malgrat. Qui rescabalarà del temps perdut donant voltes pel municipi i consumint combustible inútilment als soferts treballadors de les tres empreses instal·lades davant de mar? La seva manca de planificació, la seva apatia és proverbial i s'atreveixen a culpar a RENFE, Endesa i Telefònica d'aquest greu despropòsit quan els únics responsables son vostès i on ens mostren amb tota nuesa la seva incompetència en la gestió, sota l'excusa d'imponderables... i un rave!, han tingut les obres aturades durant tot un any i vostès s'han mantingut impassibles sota la brillant consigna del molt il·lustre regidor Vinyolas quan afirmava, no fa gaires dies, que no coneix cap obra que s'hagi acabat en el temps previst. Grandesa de regidor, grandesa de consistori tot, que només sap improvisar i donar excuses de mal pagador. Vergonya, vergonya, vergonya de veure que estan congelant tots els temes més importants del poble per a quan vinguin eleccions i amb una cursa d'última hora aconseguir la reelecció sumant PePes si cal. Auditori, riera, polígon industrial, polígon esportiu, piscina municipal, cap de la Tordera, construcció aturada, torreta del Castell etc., etc., etc.
Ja ho anem entenent, el problema és dels ocells. Vergonya, vergonya, vergonya!!!, just el que els hi manca a tots vostès.

Nota: Quin serà el destí dels dos pins que veiem a la foto i que han resistit fins ara totes les adversitats, algú aposta res per ells?

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Per a més informació llegir el punt diari (edició de les comarques barcelonines) a la seva portada i pàgines interiors de la tirada d'avui.

MALGRATOT ha dit...

Gràcies anònim, ja hem fet l'enllaç directe a la pàgina del Punt. Cliqueu sobre l'expressió "per segon any consecutiu" et voilà!

Anònim ha dit...

No os esmble que abans de començar una obra com aquesta haurien d'habero lligat tot molt be?un altre nyap mal els pesi al equip de govern,pero es igual el poble paga i esmassoca.

un ciutada

Anònim ha dit...

Calculo que mes de 500 persones que treballen a Henkel, Boehringer, i Spontex, es deuen recordar dels antepassats de la alcaldessa cada dia que passa.
Es indignant!!!

Anònim ha dit...

i el sr. Valenti que fa? no treballa a Adif? doncs quan es tracta de trens sembla que ho sap tot, ara prou feina té amb el trànsit, oi?

Anònim ha dit...

El Valentín l'únic que fa és tocar el pito i la porra. Més enllà d'això, l'intangible, l'abisme, el caos, però en un ajuntament caòtic com el que tenim, ell passa desapercebut. Roí, roí, roí!

Anònim ha dit...

impressionant: després de dos anys d'obres, la sra. alcaldessa reconeix, sense posar-se vermella, que encara no té els permisos necessaris per fer-la !

i tan tranquila...

i encara se'ns presenta com una dona enèrgica i decidida: si cal anar a Madrid, he protestat, me'ls han de posar, me'ls han de treure, etc...

Fa anys que hi hauria d'haver anat a Madrid, fa anys que hauria d'haver fet els deures...ara perjudica molta gent --no només l'Antiu de la Marsalada !

Anònim ha dit...

Si voleu anar a la platja aneu a peu, aixi no contaminarem. Es el millor que podriau fer. També tinc que dir que sempre surgeixen problemas a las obres, o esque quan heu fet alguna obra a casa vostre no us a sorgit cap imprevist. Soncs amb las obres grans o "faraoniques" com dieu vosaltres en poden sortir molts més. Pel que fa als que treballen a las fabriques ara crec que ho tenen més bé que avans. Així que pregunteu avans de parlar.

Anònim ha dit...

16:56, Tu vius a Ganimedes o a Malgrat????
zzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!

Anònim ha dit...

Ei penúltim anònim de les 5 / abril / 2008 16:56.

Jo a la platja ja hi vaig caminant, però vinga home, no intentis justificar allò injustificable. En resum, ni idea, no en tenen ni idea, sempre pilotes fora, quan surt bé el mèrit seu i quan surt malament la culpa dels altres. Que la casa no es comença pel taulat, aneu tots a Madrid a veure si aconseguiu alguna cosa d'una vegada, que l'estat de les obres fa PENAAAAAAAAAAAAAA!!!!!