dilluns, 21 d’abril del 2008

Ràdio 107.4 MARIA INMACULADA CONCEPCION

Doncs sí, així és com s'hauria d'anomenar aquesta vergonya municipal que anomenen Ràdio Malgrat, que ens costa una molt més que notable pasta gansa, i que té com a programa estrella la retransmissió mensual del ple municipal i de la que no se'n salva quasi bé cap programa per mol bona voluntat que hi posin els seus competents i voluntariosos tècnics. Si la ràdio és lamentable, encara és veu superada per la flamant web estrenada fa pocs dies i que com a exemple del que diem us adjuntem el fragment d'àudio de la tertúlia del dia 18/04/2008 que arreu és comenta però que quasi bé ningú va poguer escoltar i que com a mostra del trepidant debat, els responsables de la web tenen a bé oferir-nos-en un fragment monocrom d'un minut d'Ella adoctrinant i esbroncant al poble, no fos cas que ens empatxéssim de tanta burleria que sembla ser es va expandir per les ones aquell dia. Francament, per fer-s'ho mirar tots plegats i molt especialment els incondicionals i alienats oïdors d'aquesta aberració anomenada 107.4 Ràdio Malgrat. Entre tots la paguem i només nou individus se'n beneficien. Això és Malgrat!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Trobo inaceptable que un grup de gent de Malgrat faci una tertúlia i no tinguin la llibertat de parlar del que els donila gana sense continues intervencions de l'insigne alcaldessa i el regidor de governació. La intervenció de madame Conxita divendres va ser èpica, de les més histèriques que he escoltat mai, però si a partir d'ara en Creus no comença a convidar altres politics haurem de pensar que no és més que un cul llogat a preu fet. Això que ha passat no ho hauria d'haver consentit. L'alcaldessa sembla l'amo de la ràdio i la ràdio és del poble. Que no ho oblidi el sr. Creus. Quan donarà veu als altres politics de malgrat en aquesta tertúlia? ja van masses setmanes que estem veien l'espectacle sense dir res i ja en tenim prou.

Anònim ha dit...

la preciosa radio que habéis puesto no se merece que la pongais como ejemplo,seguro que se merece un mejor homenaje .

Anònim ha dit...

Abuelo la A.Vega ha podido con vosotros y ahora que! Pensamos en la retirada.

Anònim ha dit...

Aquesta dona esta realment malalta,pero,omalalta malata

Anònim ha dit...

la Verraca:
Que guanya però amb molta folgança és menjant embutit , bevent alcohol , traint als seus companys,muntant embolics , barallant-se amb els veïns, muntant pollastres en el chanel, i parlant més del compte d'assumptes que no l' importen, en això és una campiona junt amb el seu satèl•lit el torero Marcelo. L'un per l'altre.

Ràdio Malgrat 107.4 FM - Torna la Plaga (Emissio: Dimarts de 17:30 - 19h) ha dit...

Home!!...(o dona, no sé de quin sexe ets). Llegueixo els comentaris que fas sobre Ràdio Malgrat i vull pensar (sòc de molt bona pasta), que el que tú tens en contra (o ràbia)... no es contra l'estament en si, sino contra un parell de persones. I en aquesta impresiò et diré vas a contra corrent del pensament de molts malgratencs i malgratenques respecta a la programaciò de Radio Malgrat. Fixa't ... en la graella i han 39 programes per a tots els gustos (tu, particularment, et refereixes a un parell directament).
I no entenc aixo que titlles de "alienats" oidors.... i jo hem pregunto... es que els amic i amigues de Ràdio Malgrat (que som molts més... però que molt mes!!, dels que et penses)...no tenim la decisiò democràtica d'escoltar el que volguem?... no ens diguis "alineats".
No podem possar al sac del nostre rencor a altres persones que escollen anar a Radio Malgrat per oferir el seu modest treball (que per cert, cadasqu te "incondiconals" seguidors).
En quant a lo de "programa estrella".... ui!!..quant equivocat estàs... mira, d'una estadistica que va fer Ràdio Malgrat, els programes que tant els odies.... ni surten anomenats per els enquestats... ja veus.
De la web de l'Ajuntament (no es cap maravella), i que vols que et digui, jo la trobo be, has pensat com es la teva?. per a mi no està malament.
"Ens costa pasta gansa" ... apa, un'altre afirmaciò gratuita ... tu saps que Ràdio Malgrat quasi es subvenciona ella sola al 100%, degut a la tasca que fa la seva plantilla per recaptar ingresos en forma de publicitat?
Has anat a l'emisora i veura com es fan els programes? ... has parlat amb algun col.laborador de l'emisora, respecta al teu "problema"? ...
Ah, no voldria acabar sense dir-te qui soc. Condueixo (amb més o menys encert), els programas "Torna la Plaga" i "Una tarde pel bulevard", no cal que et possi el meu nom. I, si volts, et convido a venir a parlar amb mi de les teves "preocupacions" respecta a aquesta humil però digna casa de tots (fins i tot tenim un programa de sexe, dos de religiosos, orientacions alimentàries ... amen d'altres totalment "audibles" i ben treballats).
I per acabar, et diré, que no tinc res a veure amb la tendencia del "nou individus" (crec interpretar-ho com a gent de un grup politic),que dius es beneficien.
Salut i bona lletra.