dimarts, 15 d’abril del 2008

Seguim amb els enigmes consistorials

De tal i com es desprèn de la informació apareguda a la pàgina web de l'ajuntament “El ministre de la Comunitat Marroquina a l'Estranger, Mohammed Ameur, i l'ambaixador del Marroc a l'Estat espanyol, Omar Azziman, van visitar ahir a la tarda Malgrat de Mar, acompanyats d'una petita delegació d'altres càrrecs, entre els quals hi havia el cònsol del Marroc a Barcelona, Noureddine Khalifa, i el diputat del PSC al Parlament de Catalunya, Mohammed Chaib.”, algú tindria que respondre a diverses qüestions que ens amoïnen per tal i com s'han fet les coses en aquest tema i que son qüestions a les que enigmàticament els malgratots no tenim resposta per què l'autoritat no la dona. Era una visita institucional, de partit, acords presos en la trobada, finalitat i cost de la mateixa, quins regidors formaven part de la legació malgratenca que va atendre a la delegació ministerial marroquina en els actes fets a l'ajuntament, en que va consistir la trobada a part dels cafès o tès que varen prendre`s i la passejada corresponent...???

No ens val la típica resposta de “estricta reunió de cortesia” perquè darrera seu, nosaltres hi veiem interessos críptics, amagats i inconfessables que ens agradaria poder esvair. Aquest ajuntament nostre pateix d'una opacitat malaltissa i sospitosa que fa que després s'indignin quan algú els hi demana respostes.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres conxita tens un topo al equip

Anònim ha dit...

BONBAZO EN EL PP el Sr Victor Ros ex-alcalde de llavaneras y jefe de la Sra Vega es acusado en el Punt diari de prevalicación.
Menudo maestro que tiene la Ana.
Con gente como esta que nos pille dios confesados.
Por cierto Ana el otro dia estuve en tu despacho y da pena limpia la mesa de papeles que tienes por ordenar que son oficiales y los puede cojer cualquiera, ah y en toda la semana no haces ni 30 minutos por la oficina.

Anònim ha dit...

Aixo fa tems que deixa anar una pudor molt corruptiva,quina mena de tripijoc es pote entre mans?aixo no m'agrada gens, pero gens.

Anònim ha dit...

Se'ls va amagar la informació a tots els membres de l'oposició, per tant el tema devia anar de les importacions de grifa marroquina amb planejadores per a la temporada d'estiu a tota la costa, o no?

Anònim ha dit...

Acollonant, a la nova web de l'ajuntament en la pestanya de patrimoni no hi consta la torre del Castell.

Anònim ha dit...

A Malgrat es fara una Mezquita nova al poligon industrial, prepareu-vos per llevar-vos amb l'oració de l'alba...
Alaham!!........AAAAAAAA--iakiriiiii!!!
Muhama salmanaf!!!!!!!!

Que corri la veu i que la gent es posi les piles.

Anònim ha dit...

ostres!!!! quina llàstima!!!
en Mohammed Ameur hagués pogut pujar del "moro" vint-i-cinc grams de "xixa" que m'ha dit el fill de la alcald...., ui perdó! se m'ha escapat, que és de primera qualitat. Així haguessin aprofitat el viatje per una bona causa.

mandrin -el fumeta-.

Anònim ha dit...

No hi ha torra a la web turisme a la part de patrimoni, és veritat, visca la incultura antipatrimonial.
El Sentinella ja en dirà alguna cosa.

Anònim ha dit...

Per a mi, i vist des de fora -que és des d´on ens ho deixen veure-, tota aquesta història amb els magribins, sona a nova Estratègia Petanquera.
Des de fa temps que el Psoe mareja la perdiu amb globus sonda, de sí permetran votar a les municipals als immigrants extracomunitaris, basicament magrebins.
Tots aquests contactes fan tuf a lligar bé aquest col.lectiu perquè no se´ls hi escapi cap vot quan arribi el moment.
Vaja, que els autocars de la nostàlgia que fins ara anaven fins a Múrcia, aviat els veureu cap al nord d´Àfrica, carregats de conciutadans musulmans emocionats i postrats als peus d´una dona tant bondadosa i misericordiosa, enaltint el su nom i segurament el del seu enviat, quan ella plegui.

Anònim ha dit...

Només cal saber que després del misterios viatge al Marroc dels socialistes municipals l'empresari de Malgrat organitzador de la visita va organitzar també autocars per anar als actes de campanya socialistes.(Quan trigarà a ser regidor en agraïment als serveis prestats? )Es va convocar a la comunitat marroquina de Malgrat i sos contorns amb la temptativa oferta de bus i dinar gratis amb visita cultural a Barcelona i miting final. Sembla ser que a l'autocar anava la sra. alcaldessa pel que m'han dit algns dels convidats. Això és electoralisme, no?

Anònim ha dit...

No ens passèssim tampoc, els immigrants extracomunitaris no poden votar ni a les municipals, ni a les estatas, ni a Mlagrat, ni a Pineda ni enlloc.

En quan a la immigració tan sols té dret a vot els immigrants comunitaris i només a les municipals, per votar en autonòmiques i estatals necessiten la nacionalitat.

Anònim ha dit...

No és pas la meva voluntat passar-me ni un pel en aquest tema.
Peró és completament cert que el PSOE fa temps que flirteja amb la idea de permetre el vot als extracomunitaris a les municipals.
I estic segur que quan ho tinguin tot ben lligat, és a dir, amb el vot captiu d´aquest col.lectiu,començaran a obrir l´ aixeta en aquest sentit, fins on els hi convingui. és a dir, fins allà on els beneficiï... que el PSOE és el rei de les martingales!!

Anònim ha dit...

Completament d'acord, si parles de que saps que el PSOE a nivell estatal està buscant aquest propòsit, val, ell si que té competècia. Creia que parlaves de que el PSOE d'aquí Malgrat volien això i clar ells como que "no son nadie en això" en fi, et dóno la raó, les teves informacions tindràs de bona mà. La veritat és que el pais està començant a fer pena, avui al Tele notícies de la 3 no han parlat de l'Ebre (l'assemblea) d'ahir fins a la tercera notícia: primer han esmentat l'atentat, segon un accident de cotxe a Andalusia i tercer l'aigua. No és la importància de les notícies, és que són les notícies de Catalunya i la nostra aigua està en la posició tercera de rànquing. Com es nota que hi ha qui hi ha.