dimecres, 30 d’abril del 2008

I no sé que més!, jejeje!!!


Algú dels soferts ciutadans d'aquest poble confia en les optimistes paraules d'alcaldessa i pensa que el mes de juny podrà fer us del pas soterrat sota la via per accedir a la platja? Una empresa escollida entre moltes per la seva serietat, per ser forta, per saber planificar, una empresa que en el temps de "paro", no ha parat, una empresa que pel que sembla està al mateix nivell de la part contractant i que diuen treballar a marxes forçades, a nosaltres, malgratots escamats pels molts anys d'estropicis sectaris, no ens mereix cap credibilitat, no només que l'obra estigui acabada al juny, sinó a l'octubre, i sinó, al temps.
Algun bloggaire, amb possibilitat tècnica de fer-ho, tindria que fer una porra-enquesta sobre l'acabament i inauguració d'aquesta maleïda obra que durant dos anys, i sota la responsable irresponsabilitat dels seus gestors, ens barra el pas al nostre qualificatiu "de Mar".
Amb aquesta ofensiva secta manant acabarem visquen sota la denominació "Malgrat de muntanya", això sí, amb un bucòlic i evocatiu "Mercat del Mar" a sobre la riera formigonada per a millor escarni a la gent de Malgrat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

la meva aposta: juny 2009.. ó 10

Anònim ha dit...

El comentari: "si els freàtics pugen i no sé què més" no té pèrdua. El nivell freàtic ja és el nivell superior d'ón arriba l'aigua i l'estudi geotècnic l'ha de determinar, a menys que no vingui un tsunami no crec que pugi.
És boníssim sentir parlar la Conxita, sentir parlar a algú que sap de tot i de res, et tronxes.

Anònim ha dit...

he escoltat que treballan a marxes forçades???????

Anònim ha dit...

És la gran sort i mèrit d'aquesta dona: Ser capaç de parlar amb total convenciment del que no té ni punyetera idea. Una vegada vaig escoltar per ràdio com parlava de les obres del pas a nivell i estava explicant un altre projecte que res tenia a veure. L'endemà vaig preguntar a un tècnic de l'ajuntament si el que havia escoltat era correcte i em va respondre: -no en va encertar ni una, però ja saps.....El que no acabo d'entendre és que hi hagi tanta gent que el que diu la Conxita va a missa, ara bé això acostuma a ser gent gran, a la gent jove ja no ens pot enganyar tant. Per sort sabem on ens hem d'informar.