divendres, 11 d’abril del 2008

Participació ciutadana – GMG, al·lucinant!!!


Al·lucinant és com estem encara al assabentar-nos del que per participació ciutadana, conceptualment, l'ajuntament entén. Contractar una empresa, GMG en el cas de la llei de barris, i que aquesta, estimuli als ciutadans a participar en projectes locals del seu interès té mèrit i ens dona tota la informació de qui és la nostra alcaldessa i Cia. i el seu patètic nivell. Quina colla d'il·lusos que som els que a l'estiu i per defensar l'arbreda Feliciano, varem actuar anàrquicament i no valorarem la possibilitat d'encomanar els nostres objectius a una empresa especialitzada en realitzar aquestes tasques, enzes!, que som una colla d'enzes que no captem de cap de les maneres l'autèntic significat de l'alta política malgratenca, si en lloc de timbals i xiulets haguéssim contractat una empresa seriosa, com ells fan, hauríem tingut un èxit segur amb vernissatges de per mig i a sobre ens hagués amenitzat les vetllades la xaranga “Los campesinos”, és a dir que el tema riera ja seria un combat guanyat.

Per altre part, ara ja podem dormir tranquils al saber que el nostre regidor Viñolas ja està treballant, ves per on!, en un pla director d'espais verds, per tant, un catàleg d'arbrada i arbustiu com a primer pas no li serveix de res i amb més motiu si és l'oposició qui en forma de moció ho demana. Resultat de l'enfrontament: el ja clàssic 9 a 8 i guanya el PPOE per la mortadel·la. Felicitem-nos malgratots tots de saber que tenim un regidor en qui la seva incompetència només és àmpliament superada per la seva enciclopèdica ignorància. I va fent, i va fent, i va fent!!!

Com diu la nostra Conxita "qui vol entendre, ho enten", nosaltres también!


15 comentaris:

Anònim ha dit...

partii qué?
ells coneixen la cadira i és preparen la jubilació res més

Anònim ha dit...

La Vega només vota i prou no?

Anònim ha dit...

i ara va mudada

Anònim ha dit...

El millor de la moció dels arbres, el xiste d'en Viñoles: "teniem un arbre, un cartell i feia vent", acompanyat pel so de fons de la risotada habitual de la Conxita.

Anònim ha dit...

La Txacon, ara que serà ministra de la guerra, no li trobaria lloc de sargenta xusquera a la conxi?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Sí, de responsable de petanques i participacions ciutadanes, a barra aquesta dona no la guanya ningú. Ara està mirant de, amb calçador i com qui no vol la cosa, fer entrar al seu fill Martí en el mateix xollo que té ella. Ull, ull, ull amb el "pájaro"!

Anònim ha dit...

Solo faltaba el net.
Que reparta tabaco

Anònim ha dit...

el millor anònim de les 11:54 quan l'Alcaldessa va dir Sra. Ana Raja ja pot marxar del Ple... és que no es troba bé!
la varem fer aixecar del llit perquè necessitaben el seu vot, no?

Anònim ha dit...

Eso se llama dictadura

Anònim ha dit...

Per qué participació si amb Malgratot ja en tenim prou!

Anònim ha dit...

malgratot ens diràs alguna cosa de la paga extra de la policia local?

MALGRATOT ha dit...

De moment el que et podem dir, de segur, és que ens pujaran els impostos i no ho descontaran del sou dels regidors, com haurien de fer.

Anònim ha dit...

Malgratot abans de dir res informa-te'n bé, que sempre vas relliscant.

Anònim ha dit...

Nos informaremos y denunciaresmos esta plaga de corruptos