diumenge, 13 d’abril del 2008

Precs i preguntes

Aquí teniu 5 fragments de preguntes, les dues primeres formulades per regidors de l'ajuntament i les 3 restants fetes per veïns assistents al ple.
A destacar la facilitat que tenen alguns VIPS en fer transformisme al més pur estil Fregoli però que queda en un mer intent al ser realitzat sapastrement per yonquis de l'euro de la re-putada companyia
"Trossos de Quòniam de pa sucat amb oli"
i als que la declaració de renda, pobres desgraciats, els hi surt fins i tot positiva i que fan el que poden per sortir-se'n del repte sense aconseguir generar ni tant sols aplaudiments d'entre un públic esforçadament voluntariós. Arribats en aquest punt, la majoria del públic i regidors ja dormien plàcidament després d'aguantar quatre hores d'autèntica llauna pel poc interès que alguns actors de la companyia demostraren en animar el solemne acte monocipal.
Que tots dia a dia hem de millorar, ho tenim clar, però, més clar tenim encara que alguns han de millorar molt més que d'altres i amb molta més celeritat.





5 comentaris:

Anònim ha dit...

Dues preguntes:

Algú pot ampliar el comentari aparegut uns posts mes endarrera, sobre la presència del fill de l´alcaldessa a l´Ajuntament?

A la macro urbanització davant de l´escorxador, a la carretera de Malgrat a Palafolls, han aturat la construcció de pisos?
Es veu molt mort, no?

Anònim ha dit...

No hay pasta se la come la choped

Anònim ha dit...

Que i ha de la venda dels terrenys que tocabven a l'aguntament,de l'urvanitzacio de devamt del matadero i que en trage 400 milions(amb pts)?,perque no s'ha fet public/on son?.

Anònim ha dit...

Això del pla ARES s'hi devien acollir per seguir especulant ara que les vaques son magres però com a principal objectiu, inconfesable d'aquesta colla de psicòpates, hi entreveig la tal·la dels últims pins que queden a Malgrat arran de mar.
El temps ens ho dirà!

Anònim ha dit...

espectacular: l'alcalkaldessa reconeix que es toleren ple d'irregularitats !; n'identifica unes quantes i les altres no "per no ofendre" --i els que ha identificat, ¿els pot ofendre?

Mi sento a casa, come a Corleone