dimarts, 8 d’abril del 2008

Qui ens protegeix dels que suposadament han de protegir-nos?

Com que hem sentit la impotència i ràbia de presenciar fets semblants als que ens tramet un malgratot de pro, al qui li agraïm la seva confiança, creiem adient publicar la seva aportació tal i com ens ho ha trames i animar-vos a fer servir els blogs per intentar lluitar contra els abusos d'autoritat i excessos de poder que sovint es donen en el nostre poble, al menys que sàpiguen aquestes gents que el vigilant pot passar a ser vigilat i denunciat públicament per la seva falta de rigor, professionalitat i de zel en la realització de la feina que té encomanada.

- Domingo 6 de Abril 14:50 horas Calle Mallorca, vehículo en contra dirección (y van cientos) conducido por señora que llega tarde a buscar los postres a la pastelería...
Segundos más tarde a 50 metros de la esquina con Ramon Turró irrumpe otro vehículo en calle Mallorca circulando correctamente, que se ve obligado a frenar frente al que circula en dirección prohibida. Ante nuestra mirada, el que circula correctamente cede el paso al infractor que prosigue su marcha sin más dilación...
Lo triste, lo grave, lo increíble es que en el coche que cede el paso, en el vehículo que se aparta para que el contrario circule impunemente, viajaban tres miembros de nuestra policía local perfectamente uniformados que se pasaron por el forro de la entrepierna al vehículo infractor y asistieron impasibles a nuestra ovación, ante una muestra más de la incuestionable eficacia de "LOS HOMBRES DE VALENTÍN".

¡Que siga la fiesta!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

És absolutament vergonyós, algú hauria de posar el fil a l'agulla perquè coses com aquesta ja sobrepassen la paciència.

Anònim ha dit...

No sols en el carrer Mallorca,tambe en el carrer Blanch,i com diu el primer post devan la policia,pero aixo cada dia (no sempre devant la poliucia)i sobre las aceres,etc.Pregunto, polucial?o gran iniptitud de Valentin? civisme que recomanen?Conxita aixo es per atu,govern o anarquia?.

Anònim ha dit...

A Malgrat caldria que de tant en quant fes una passejada el Sr. V, No en quedaria cap d'aquests xulos de piscina amb permís de l'autoritat.

Anònim ha dit...

ni valentins, ni conxites ni ningu! en aquest poble sempre han estat així d'impresentables. El que cal és un canvi de govern JA. I tots els municipals que porten la xuleria a sobre o que estan apalancats a la seva plaça de funcionari al carrer. Ja veuríeu com aleshores no es pasaríen el dia prenen cafes i cerveses a la finestra d'un bar que no en direm el nom. Visca la democràcia però quan plegui la conxita.

Anònim ha dit...

Això augmenta la sensació de ingovernabilitat: avui et multen per aparcar 5 minuts sense "rellotget", demà et veuen en contra direcció i passen de tot i demà passat circularàs a 50 pel polígon i "cepillada padre".

Els malgratencs som tots iguals davant la llei?, paguem els nostres impostos?, tenim els mateixos drets i obligacions?...

Doncs a veure si ens ho demostren d'una vegada perquè ja ha arribat un punt que estem fins els collons (perdó pels lectors)

GS

Anònim ha dit...

FEDADES MARCELO POR EL DIA DE TU SANTO. QUE TEA REGALADO LA ANA'? UN VIAJE,UNA MOTO,O QUE.
TOMATE UNA BOTELLITA DE VINO DE ESAS QUE TU SABES ANUESTRA SALUD.

Anònim ha dit...

FELICIDADES MARCELO POR EL DIA DE TU SANTO.

Anònim ha dit...

Conpañeros, felicitemos todos al MARCELO alias torete en el dia de su santo patron alo mejor tenemos suerte y desaparece del mapa politico junto con la VEGA .

Anònim ha dit...

Diumenge tarda, cap a les set, accident entre un cotxe i una moto, a la cantonada Carme/LLibertat, a Can Mercader.. deu ser la topada número 10.000 en aquest encreuament!
A pocs metres dáquí, tenim el divertit laberint de direccions prohibides i voltes i voltetes, per poder accedir a l´aparcament de darrera l´esglesia.
I també per aquí mateix, la fantàstica Avda. Mediterrània de doble direcció, amb cotxes aparcats en doble fila que impedeixen totalment la circulació.
A més de l´excelent pista d´acceleració en que han convertit el carrer Llibertat: un llarguíssim tram net de cotxes, on els vehicles el passen amb el gas a fons...
En lloc d´estar controlant aquests suicides i criminals en potència, la flamant unitat mòbil dels monocipals, fa pocs dies feia controls d´alcoholemia a les 7 de la tarda a l´entrada del carrer Girona... aixó sí, cons, llumetes, armilles... el que vulgueu! peró a 200 m. els cotxes pitaven perquè n´hi havia dos en doble fila, sense deixar passar, a l´Avda. Meditaerrània.

Anònim ha dit...

Tampoc és just que critiqueu tant l'actuació policial. Què voleu? Amb un responsable polític que de petit jugava a indis i sempre feia de sheriff. Ha descobert una vocació tardana i el noi s'ho passa bé amb el cotxe patrulla.

Anònim ha dit...

No ospaseis con los hombres de Paco

Anònim ha dit...

Si los de Paco al lado de éstos son unos linces!!

MALGRATOT ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

El bunyolaire del Valentín amb el seu pla immobilitat permanent ja té garantit un estiu d'èxits en aplicació del seu invent i el més penós de tot és que en tots els plens municipals aprofita per riure-se'n del poble com si d'una hiena en coma etílic es tractes. Fer controls d'alcoholèmia a les set de la tarda segur que és idea seva!!!, que d'això ell hi entén molt.

Anònim ha dit...

Això que dius de la immobilitat amb sóna a una que ho diu molt cada mes.....per qué serà?

Anònim ha dit...

Et sonarà a el que vulguis, pero a Malgrat no hi ha manera de circular-hi; només faltarà a l'estiu el tricu i els autobusos per acabar d'agreujar-ho. I a sobre el responsable d'aquest nyap encara té la gosadía de cullonar en els plens. Vergonyós.

Anònim ha dit...

Vergonyós és l'espectacle que tu dones. Es veu molt diferent la perspectiva des d'on ets ara? Et sona aquesta frase?