dissabte, 5 d’abril del 2008

Felicitem-nos-en!!!


Avui per trencar amb la dinàmica d'estropicis que ens és habitual -la culpa no és nostra-, tenim l'enorme goig de participar-vos dues noticies que últimament ens han sorprès gratament, justament per la poca freqüència amb que es donen en el nostre poble i que ens atrevim a exigir-ne més del mateix nivell. En primer lloc el reconeixement i felicitació al/s responsable/s d'haver fet públic i a traves de la xarxa, de la digitalització del fons de revistes malgratenques i matinals d'història, uns materials que fa goig poder consultar fàcilment amb el format pdf amb que estan desats, enhorabona!, i esperem que properament s'amplii el fons de consulta a d'altres documents i publicacions. La segona bona noticia és l'entrevista que Ràdio Malgrat va fer al filosof Josep Maria Terricabres, persona molt vinculada al poble, gran conversador i gran intel·lectual que creiem va passar desapercebuda pel conjunt de la població i de la que us oferim la possibilitat d'escoltar-la a tots aquells que se la van perdre en el seu dia 14-03-08, pocs dies després de les eleccions i on en fa un extens i brillant anàlisi, a més de parlar de multitud de temes, sempre d'una forma amena, didàctica i planera. Felicitats també, doncs, a Ràdio Malgrat per l'encert de l'entrevista, modestament des de aquí volem suggerir als seus responsables de pagar, com a mínim, un dinar a l'any a J. M. Terricabres per que pensem que el plaer que produeix escoltar-lo no té preu.


3 comentaris:

MALGRATOT ha dit...

Com sou eh!, és nota que no us agraden les bones noticies, sou recalcitrants malgratots de pro, de fet teniu raó, amb moltes bones noticies com aquestes dues passaríem a ser tots nosaltres malgratencs de cor.

Anònim ha dit...

Tens molta raó en el teu retret malgratot... peró, moltes vegades la magnitud de les gatades que ens ofereixen els de la Casa Gran, supera amb escreix algunes bones notícies.
Peró estic molt d´acord amb tu, amb l´importància de les dues que ens ofereixes.
En Terricabres és un brillant pensador i un agitador de consciències com ja en queden pocs.
I en quant a la posada on-line en pdf de la premsa històrica, espero que feu pública l´adreça per poder-la visitar.
Visita que jo també recomano a tothom. En aquests papers -alguns amb cent anys d´història- es constata que a Malgrat, la revolta i l´inconformisme davant les injustícies i les arbitrarietats, te una llarga tradició. Avui, el Som-hi, el Malgratot i la majoria de blogs malgratencs, son hereus i portaveus del clam de llibertat d´aquells avis i vesavis.

MALGRATOT ha dit...

Gràcies company, ja hem establert l'enllaç directe que ens varem descuidar.