divendres, 4 d’abril del 2008

Exigim respostes ja!

Dreta-dreta, dreta-dreta...


No és pot negar que aquesta tropa té el valor de l'eixelebrat, de l'inconscient temerari que va a totes per molt alt que sigui el fragor de la batalla, no els espanta la brega més intensa amb tal de sortir-ne il·lesos, i en el fons ho entenem, s'hi juguen el pa, pobre gent, d'on sinó traurien la pasta que en treuen a fi de mes per fer el que fan, és a dir, res! Tenim un pla de mobilitat per aconseguir just tot el contrari, una guarderia que no funciona, despesa sumptuària en concepte de butlletins i reciclatges varis, viatges solidaris -i no tant- a la recerca de vots, insercions laborals en forma de regidors, tenim passeres Viñolas, llançament d'electricitat a dojo, tenim 21,9 milions d'euros gestionats per la mateixa caixa d'estalvis d'on era director l'actual regidor de finances, tenim camps de futbol lamentables, piscines més lamentables encara , auditoris virtuals, rieres cobertes i d'altres que ni se sap, eixides a la mar enquistades a Madrid, centres terapèutics pul·lulants i críptics, mercats del mar de la vergonya, participacions ciutadanes escandaloses, etc., etc. El que ens manca és només gent capacitada per gestionar-ho correctament, perquè com veiem, la gent que ho ha de fer actualment està totalment incapacitada per fer-ho i alhora fer-ho bé, d'això no en tenim cap dubte, com tampoc en tenim cap de que estan on estan per la pasta, ells en diuen, esperit de servei, mentida, mentida podrida!, si fos esperit de servei s'adonarien de la seva inutilitat i dimitirien honradament, d'on podem deduir que actuen amb perversitat i deslleialtat cap al poble que els paga, no son els millors, no, son els més aprofitats i vils al fer possible un govern de gestió que només gestiona, amb tots els mitjans al seu abast, el no perdre el poder de seguir manant, i sense ombres, els propers tres anys amb la complicitat de la senyora A navega.

Escolteu el fragment d'àudio del passat ple celebrat el dia 10-01-08 on un valent J. Maria Lasheras titlla l'acord de govern de farsa i ho amaneix amb llenties, escorrialles, suborn, part fosca, inserció, etc., per definir el que més endavant queda clarament de manifest amb la lamentable intervenció de la regidora del PP. A dia d'avui, quasi bé quatre mesos després, encara el poble es pregunta: on son les respostes per escrit que la senyora A navega té la obligació de donar al ple, al poble en definitiva? Quin lamentable estat de pèrfid deliri municipal que vivim a Malgrat gràcies a la nostra més il·lustre servidora i a les seves extraordinàries i, anomenades per alguns, “democràtiques” martingales.

Hem de dir que “Estem aquí només per la pasta” és el títol d'una excel·lent obra musical de Frank Zappa de l'any 1968, any de somnis impossibles “We're only in it for the money”.


13 comentaris:

Anònim ha dit...

Em pregunto com s´ho farà aquest Ajuntament per mantenir el desori que ells han creat, de càrrecs i personal -fruit del nepotisme- ara que encetem els anys de vaques flaques.
En nom del diner fàcil i ràpid, s´han venut el poble a les immobiliaries. Vinga diner fresc de permisos d´obres i ibi...., peró ara, ni un duro!
Com pagaran tots aquests sous?
..potser hi té alguna cosa aveure-hi, la desmesurada intenssitat amb que des de fa poc, controlen i multen a les zones blaves els municipals, i la no gens disimulada urgència de l´oficina de recaptació?
Els malgratencs estem perdent la condició de ciutadans, per a ser cada vegad més subdits.
Un suggeriment gratuit per l´atribulat consistori: Malgrat deu ser un dels pocs pobles que no fa aquesta estracanada anomenada "mercat medieval". Doncs potser que hi poseu fil a l´agulla, perquè el Sr. Feudal i esbirros, aquí ja els tenim de veritat i ben autèntics!

Anònim ha dit...

Acordaros que el miercoles dia 9 es el santo del Marcelo osea quien es este personaje el maneger protector del producto de la Vega.
Osea palomo el que a traicionado al sr Ramon y todos los peperos de buena fe.

Anònim ha dit...

La culpa de la situació no cal buscar-la en la Vega, ella fa el que pot i..., l'autèntica culpable és la Conxita que ha contractat per a la seva empresa (ajuntament), el més inútil que ha trobat al poble i ho ha aprofitat, d'amagat se'n riu d'ella i de tots nosaltres, és com aquesta doble moral cristiana que permet fer-ho tot a canvi d'una confessió sincera, diuen.
Certament socialisme d'extrema dreta-dreta és el que la Conxita representa al poble de Malgrat.
Hitler també n'era de socialista.

Anònim ha dit...

Segundo anonimo, y el tuyo el 3 de diciembre, campeón! cuidado con las curvas....

Anònim ha dit...

Això deu ser el consell que li ha donat l'assessor d'imatge per assistir als plens, mantenir la boca closa i portar un casc de reglament per evitar la metralla.

Anònim ha dit...

Fa fastic que en l'any 2008 aquesta colla de gent no s'hagin donat compte del que implica viure en un estat democratic. Quan ells s'omplen la boca parlant constantment de democracia.

Anònim ha dit...

En tot cas, els resultats electorals del 27 de maig no són democràtics?

Anònim ha dit...

en tot cas, els resultats electorals del 27 de maig donàven el govern al PP?. Cal tenir en compte que el poder l'ostenta la regidora pepera, oi? Finalment, és el seu vot que decideix la majoria de les coses, oi?. Doncs això, que no és molt democràtic.

Anònim ha dit...

Certament cal revisar el concepte democràcia i no associar-lo al que tenim ara i aquí, una pseudo-democràcia "made in Spain" típicament sud-americana i bananera. On és el dret d'autodeterminació, quina llei electoral tenim, que hi fot el rei pel mig, qui l'ha escollit, i l'exercit, que hi pinta i a qui defensa? Poseso!

Anònim ha dit...

A l'anonim de les 17:55h del dia 5 d'abril. La llei electoral i conseqüenment la democràcia permet que es produeixin els pactes de govern. Em pots dir qui governa a la Seu d'Urgell? Qui decideix i qui va decidir el poble de la Seu d'Urgell? No és també un cas similar a Malgrat però amb diferents colors? Al cap i a la fi tots fan el mateix......

Anònim ha dit...

no es pot comparar un govern de dos forces amb una gran representativitat amb un govern de pacte que dona cadira i sou al grup que menys suport electoral ha tingut. i no sols això, al partit que a Catalunya és rebutjat per la majoria de ciutadans com s´ha vist darrerament, i que a Malgrat va experimentar una pèrdua de vots molt significativa que demostra el poc suport que té al poble i la poca confiança que genera la seva candidata. Si tu creus que això és la voluntat del poble, doncs callaré.

Anònim ha dit...

Sabeis algo del Carlos Tagua.
Como leva por Holanda.

Anònim ha dit...

Felicidades MARCHELO y marchate ya del ppc. Haras un favor alos sinpatizantes del ppc en general.