dimarts, 22 d’abril del 2008

PPOE i el drac


El nostre particular obsequi pel dia de demà, diada de sant Jordi, als components de la tropa del PPOE després de rumiar-ho molt hem decidit que consistiria en un esplèndid exemplar de cardo borriquero per a la secció femenina de la secta i un mirall màgic on poden veure reflectida la seva pròpia imatge els intrèpids, altruistes i sants barons que amb les seves espectaculars aportacions estan catapultant al poble de Malgrat molt més enllà de les galàxies conegudes. Els malgratots sort en tenim de, perseverant en les nostres més nostrades tradicions, acontentar-nos simplement amb una rosa o un llibre. Així de senzill. Que passeu una bona celebració i que el malèvol drac faci justícia i es cruspeixi tots aquells que per mèrits propis s'ho mereixen.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No es mereixen ni un cardo.

Anònim ha dit...

No és veritat, l'ana Vega se'n mereix tot un ram embolcallat amb la rojigualda.

Anònim ha dit...

malgrat tot de mar i la vergonya de web

Anònim ha dit...

Si es loque mas osduele pandilla de pallasos porque leeis oh esque osva la marcha! Pues sois lo que leeis porque lo que yo pienso ni para jabon.
Megusta porque las dos partes asociadas lasque no leeis y que osda lo mismo pero leeis no pasais ni un dia sin mirar el blog pues esto es para los que no saben no contestan o por escrito o pacto con el quesea o soy de ERC y ahor de PP o de SOE meda igua lo que quiero es chuparrrrrrrrrrrrrrrrr.