dimecres, 9 d’abril del 2008

Línia directa amb J. Ma. Lasheras d'IV


Encomiable és la lluita que du a terme en J. Mª. Lasheras per nedar i guardar la roba des de el seu grup polític, encomana entusiasme la seva incondicional i aferrissada defensa d'unes fites ideològicament progressistes però socialment inabastables. Que tant de bo trobin ell i els seus el nord que persistentment cerquen i guany la utopia.

  • Exposició sobre el Che Guevara a Malgrat i una repassada sobre l'actualitat política cubana i el seu sistema “democràtic”.

  • Ple ordinari municipal, participació ciutadana, pla de millores del barri del Castell i la exclusió dels representants polítics del seu sí. En sentirem a parlar.

  • Conseller Baltasar i la sequera, uf! va dir ell. Nova cultura de l'aigua, l'ACA, semàntiques i de com apedaçar incompetències amb bitllets de 1.000000 euros. Batalla dialèctica entre territoris.

  • L'eixida, butlletí municipal de IV.

  • Festa de la república amb Andres Mayayo.

  • Best sellers + balances fiscals, molt bo l'acudit.

Tot això i algun més, han estat els temes tractats avui al migdia en l'entrevista amb J. Creus. Trenta sis minuts de bon rotllo.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

bona persona el lasheras, però amb alguns mal companys de viatge.
Per fi ha despertat i s'ha desmarcat del PSOE Malgrat

Anònim ha dit...

Si pactara en su momento cuando se lo ofrecierón hoy no estaria la Vega con esa cara quetiene y riendose de las personas de Malgrat, porque eso es loque hace esta tipa reirse de la gente de Malgrat loque no se es como no le escupen por la calle.

Anònim ha dit...

Bé, deixa-la fer. D'aqui 4 anys potser la tenim d'alcaldessa. Li passa la ma per la cara a molts regidors socialistes que s'ofeguen en un got d'aigua. Aquesta almenys té caradura de sobres.

Anònim ha dit...

Si pero es inculta,cara dura i tranposa.

Anònim ha dit...

només és això???

Anònim ha dit...

Esta de alcaldesa se vendia hasta las campanas para choped.

Anònim ha dit...

Perdoneu per que no bé a compte de res però vull dir que el Sr. Valentin en els plens esgarrapa virtualment i ofèn realment, el Puignou es pren 69 cafès abans de començar per no dormir-se, el Romero vol estar a la fresca a l'estiu, la Vega segueix buscant subvencions,a la Raja li puja la pressió, a l'Aubanell li funciona tot, el Vinyolas va 10.000 milions d'anys llum per davant de tots i la Conxita vol fer siestes i només veu el seu Déu, "ai Déu meu". Tot plegat millor que "El ple del guinyol".
Descollonant diversió testicular la que gratuïtament ens ofereix el millor elenc de la costa catalana, i de lluny.
Que grans que son els de la casa gran.

Anònim ha dit...

El que estubo molt be base el Sr Joan Alert en prec i preguntas.
Joan con la buena fé no te conformes porque el mercado no teloquitaran de donde esta,porque simplemente no tienen otro sitio donde uvicarlo.
Tu serias un buen representante y portavoz del PPMalgrat porque la que se traga las ERRES tiene faena.
Una abrazada Joan.

Anònim ha dit...

El que veo flojo y verde es el Sr Romero loveo como que pierde aire al hablar.

Anònim ha dit...

Jan Alert tefelicito as estado muy bien en ruegos y preguntas en el pleno,lo qu tienes que hacer es entrar en el ppc y cargarte a la VEGA, MARCELOS,que son unos impostores, tu coger el mando con un buen equipo que sabes tu que si quieres puedes hacerlo, tienes gente que esta con tigo, cargate de una vez a ANA VEGA esta persona es una inutil ,embustera, liosa,y una poca verguenza esto es lo que tiene el ppc de malgrat de representacion en el ayuntamiento.

Anònim ha dit...

Tu lo que tienes que hacer es hacer más clases de gramática y dejar de jugar tanto con el GPS.

Anònim ha dit...

Yo juego con lo quemeda la gana que se quien heres berzots.