dijous, 30 d’abril del 2009

Unitat de delictes medi ambientals, juajuajuas!!!


"La policia local de Malgrat intensifica les detencions"


Algú se'l creu?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Malgratot, sigues valent/a i ves a comprovar-ho tu personalment a la Caserna, que allà t'informaràn en detall de les detencions, si és que no t'ho creus com dius. Ves-hi!

malgratot ha dit...

No, no, si ens ho creiem, tres pobres xoriços i un camell detingut, gran èxit policial, operació de la qual estranyament se'n donen pels i senyals com si es volgués justificar l'excel·lència del cos i la necessitat imperiosa d'una nova i luxosa caserna de policia, un increment de dotació i nombre d'agents...
60 policies que, alguns, han fet cursets de delictes medi ambientals i no saben situar el cap de la Tordera en el mapa i posar fi a la disbauxa que allà impera.
La policia municipal de Pineda, sense fer-ne tants escarafalls, ha creat fa poc una unitat de policia de barri que ha reduït un 50% els robatoris a la veïna població. Aquí la policia de barri no la veiem enlloc i la de delictes medi ambientals menys. Queda clar?

Anònim ha dit...

Quedarà més clar si vas a la policia i ho justifiques em presència teva davant del cap de la policia. Estic segur que te'n donarà pels i senyals de la tasca que se'n fa allà. Probablement pugui ser que la imatge que en tinguis aleshores no sigui la mateixa que ara. Ves-hi que la policia et rebrà amb els braços oberts. Al cap i a la fi la policia està per servir els ciutadants/nes com tu.

Anònim ha dit...

ves que no et passi mai res graupera, a qui avisaràs? al sereno del cine? ets més burru que una llangonissa light.

Anònim ha dit...

Pero si es l'encantador de serps fent meditació trascendental

Anònim ha dit...

el que més m'agrada és la foto del càmping de l'exregidor d'ERC, quan ells la fan grossa i són moltes no dius res.