divendres, 3 d’abril del 2009

A Malgrat som “raros”

Municipis antitaurins


Que se n'ha de ser d'animal per delectar-se i salivar de plaer al contemplar un espectacle tant primitiu com el d'una cursa de braus i que diu molt poc, o clarament ho diu tot, sobre el suposat avenç de la societat i del molt que encara ens vincula directament amb la fase de barbàrie més primitiva i elemental. Malgrat ist diferent i com era d'esperar, el nostre esperpèntic ajuntament s'ha negat a donar suport a la moció presentada per ERC en pro de la plataforma de recollida de signatures Prou, per a l'abolició de tant macabra i sàdica festa totalment oposada al concepte cultural conegut com a civilització moderna. Malgrat un cop més, es desmarca de les seves poblacions veïnes, Blanes, Palafolls, Pineda i Calella, que sí s'han declarat municipis abolicionistes de les curses de braus, deixant clar que nosaltres, o per ser més precisos, els membres del PPOE estan ancorats en un passat de barbàrie i exotisme etnològic digne d'estudi i del que no tenen cap rubor en reconèixer i sustentar. Aquí tenim clarament l'exponent atàvic-folklòric-nacional que vincula directament als nostres representants legals, la seva sensibilitat i la seva cultura, amb el que coneixem com a gloriosa “Fiesta Nacional” i olé!

S'ha de ser “raro” per ser més animal que els animals i estar-ne cofoi de ser-ho, però clar, estem a Malgrat de Mar, municipi del que fins i tot l'alcaldessa reconeix que som “raros”. La pregunta que ens formulem en vista del que hem escoltat, és de si està prevista la construcció d'una plaça de braus dins del perímetre afectat per l'ARE i de si els carrers adjacents estaran dedicats als grans artistes sorgits d'aquesta gran manifestació artística com son: El Cordobés, El Juli, José Tomás, Paco Camino....... algú ho sap?

10 comentaris:

Anònim ha dit...

L'argument que es va donar, era que feia menys d'un any que s'havia passat pel parlament la Llei de protecció dels animals. Durant aquell debat no va haver-hi nassos d'abolir les curses de braus, ja que hi havia municipis catalans d'entre d'altres Cardona que s'oposaven a que suprimissin una tradició tant seva com el correbou.
Ara és de ridiculs (com sempre fan) tornar a reobrir el debat quan se sap que s'arribarà al mateix port.

Anònim ha dit...

La històra l'han fet molts "ridículs" que ferms en els seus ideals han aconseguit que a base d'insistir molt i argumentar molt entrés al caparró dels "intel.ligents i assenyats" idees que per si sols no haguessin tirat mai endavant. I no cal posar exemples perque quedaria el blog saturat.

Anònim ha dit...

M'autonomeno ridícul.

Anònim ha dit...

La història també la va fer aquell històric personatge que va proclamar "viva la muerte".
Dosis massives de cultura potser és el que ens cal per millorar.

Anònim ha dit...

Que pringaos que sois siempre pensando en ESPAÑA pues para España el blog de francisco franco en malgrat que sale el Marceli que es el jefe de PP malgrat.

Anònim ha dit...

A marceli lo podrian torear pues buena cornamenta la tiene, tic, tac , tic

Anònim ha dit...

Municipis de Catalunya: 1144
Municipis abolicionistes: 60

5%... majoria absoluta...

Anònim ha dit...

la crueltat més deprorable, és aquella que és manté com espectacle, visca el divertiment i visca el art, sra pega visca les tradicions oi? i visca el torete.no guayereu, molt aviat ho sabreu.

Anònim ha dit...

Marceli curnut que a infern no tan vulgut, i la Anna ta recullit perfer de tu un bon ruc..

Anònim ha dit...

Pa el marceli pa i vi i pa la dos gorsada un 21cm.
Per las properas no me presento pero si el poble d inorants no i pensa si.
Marcelo estan la S.S per malgrat suposo que teloandicho pero vete al loro que tejoden asta la pertegasssssssssssssssssssss.