dimarts, 7 d’abril del 2009

El futur caminar del cranc

Com més voltes li donem al tema més mal de cap ens entra d'escoltar els patètics plantejaments d'aquesta gent de la secta. Resumint-ho molt direm que si fa trenta anys el trajecte Malgrat-Barcelona es feia en 55 minuts, ara amb la nova tecnologia que tenim, amb una via doble que pretenen de fer, i la patrulla de cervells pensants que hi pensen sense parar, aconseguirem, si tot va bé, fer el mateix trajecte trigant només deu minuts més, portentosa mostra de cap a on ens porta la modernitat que ens estan venent aquests venedors de fum i que s'agrupen sota les sigles PPOE (Patètica Patrulla Oportunista Espanyola), selecte col·lectiu de pocavergonyes professionals que només estan al servei de la pasta gansa mitjançant la demagògia més barroera i elemental, talment el seu autèntic nivell com si diguéssim. I del tema d'anar a Girona ja podem treure'ns-ho del cap, segons sembla les dificultats per coordinar la línia de dalt i la de baix son insalvables en vista del nombre de neurones que hi estan treballant, necessitarien pel cap baix una dotació extra de neurones i una nova caserna de planificació viaria de tres milions d'euros, com a mínim.



9 comentaris:

Anònim ha dit...

I per que no fem com amb la circulació a Malgrat? Tots els trens que vagin cap a Blanes, que no en torni cap, així amb una via n'hi ha prou.

Anònim ha dit...

Aquí tenim la prova de que la neurona del Valentín està completament atrofiada, perquè si la tingues en bon estat ja hauria posat en pràctica el que comentes. Aquest home s'ha de medicar urgentment amb alguna droga dura tipus LSD, per exemple, per tornar a la normalitat. No és normal estar cada dia durant anys i anys tot el dia fent mala cara, es veu de lluny que aquest home va descompensat i no es troba bé. Una de les causes podria ser la de tenir que aguantar a la Conxita sense opció a replicar, d'on podríem entreveure una greu lesió psíquica amb tendència clara cap al masoquisme més extrem.

Anònim ha dit...

Hi ha una altra solució que multiplica moltíssim la capacitat i les possibilitats de la linia de rodalies, sense que calgui fer cap obra.

Es tracta de que els trens no acabin a Blanes ni a Massanet, sino que continuin cap a Barcelona donant la volta per Sant Celoni i Granollers. En el sentit contrari farien exactament el mateix.

Aixó permetria anar del Maresme al Vallès sense passar per Barcelona i en un temps raonable, a més es compartirien els trens de les dues linies i no caldria fer-ne de nous, o sigui, ampliació gratis del servei.

Perque ningú parla d'aixó? No ho han pensat? Funcinaria?

Anònim ha dit...

Xatos a vosaltres, les neurones directament derrapen no petinen.

Anònim ha dit...

Per derrapades glorioses les d'en Viñoles cada cop que obre boca. Ara mateix l'home esta buscant un pot de pintura per pintar dues lletres. Que ens hi juguem que no el troba?

Anònim ha dit...

Jo pensave que i habia gent mes intel.ligent amb dues bandes,pero veig que no,i que els extrems no donen lloc el reonament,i molt menys al dialeg.Tots plegats hauriem de mirar de sortir de la ofoscacio.El seny en tots els casos s'ha perdut o encare en queda?.

Anònim ha dit...

Aqui el senyor Valentí, ui no, que ell ho escriuria així: señor Valentin amb la seva gran aclaració d'Adif, queixan clar que ell vol que el control de l'infrastructura segueixi sent des de Madrid.

Anònim ha dit...

Atentión a los votantes peperos de malgratti en proxímos dias vendra a malgrat la ex del pp cataluña y aliada de vuestra jefa i direcctora de malgrat anita y verraca para los amigos, que es la Dolors Montserrat i el que la sucede es Sr Boshc.
El problema es que el día no se sabe porque la verraca no dice ni pio.
Anita al final lo sabremos porque tienes que presentar las nuevas afiliaciones del pp malgrat que as comprado.
Creo que esto es como una pelicula del oeste, que al final tendras que mandar el dia de la presentación hasta la marujitadias mas conocida en malgrat como la bien peina.
Un abrazo y que dios reparta suertesssssssssssssssssssssss.

Anònim ha dit...

buenisima la noticia y la ironia...
que gran verdad por eso...
lamentable