dissabte, 4 d’abril del 2009

Escàndols a chorro*



En aquest fragment del Ple municipal de precs i preguntes dels regidors, i que malauradament per motius tècnics no tenim gravat amb la qualitat que caldria, varen sorgir dins de l'intens debat entre Neus Serra i Concepció Campoy un seguit d'irregularitats de les que, no per menors algunes, els responsables tindrien que donar explicacions clares dels fets a fi d'esvair qualsevol dubte sobre la seva correcta intervenció, encara que molt ens temem que les respostes que puguin donar al respecte seran tant vagues i lamentables com les que donen, per exemple i des de fa anys, sobre l'etern aplaçament del projecte de la torre de Can Serra.

Festival de bandes de música amb escàndol majúscul i a punt d'acabar com el rosari de l'Aurora com per quedar les autoritats amb cara de moniato (sic) i amb factures virtuals o reals pel mig. Cartells de propaganda en la via pública sense els corresponents permisos administratius saltant-se, sembla ser, les normatives administratives al respecte. Despesa de 6.000 euros, poca broma, en tramesa de circulars per part de l'ajuntament. Compra i criteris de repartiment d'entrades per assistir a l'exitos Fòrum de Barcelona i on tots els afins als socialistes s'estalviaren uns dinerets... Tot això son fets tangibles que situen al PSC com un partit no tant immaculat com pretenen fer-nos creure i que demanen respostes clares i urgents a fi d'esvair les sospites que tenim d'ocultació de fets a la ciutadania i d'us incorrecte dels mecanismes de poder en benefici partidista.

Ens excita d'allò més saber, com va declarar l'alcaldessa, que en aquest nostre poble només s'arreglen problemes en el dos per mil dels casos estudiats, és a dir, calmosament, i d'on s'entén que treballen només per cobrir l'expedient, fent veure que fan i actuant improvisadament sobre la marxa i sense cap rigor ni cap pressa. Piano, piano si va lontano!

I que hem de dir de la petanca, excel·lent mostra d'amiguisme partidista i cara dura espectacular. El colmo vaja!

___________
*Brillant aportació del mestre Viñolas al Ple.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Patocinat per Equipat tu botiga de sport.

Anònim ha dit...

Marchelo parese que te an cogido con tus artimañas como se nota que te estas metiendo con la pega en el ayuntamiento ya en piesa a salir las corruptelas del pp.

Anònim ha dit...

Una gran part de petanqueros de la zona sur,cridan viva españa i diuen que han viguta aixecar catalunya,quant el que han fet a sigut especular aixo mes que cert, i algun d'ells ja espera el negoci que faran amb las begudes en el pseudo bar que i posaran,i tambe diuen que el waters que i posaran seran d'us exclosiu per ells,etc etc etc,i que la seva veina Vega els io a promes,cosa que a mi no m'extranya.

Anònim ha dit...

Mejór que digan viva España que no Marruecos, y tambien escirto que las bebidas,patatas,palomitas y etc ya las venden desde hace tiempo.
Los votos por zonas hay que pagarlos chacho.

Anònim ha dit...

En que es diferencia un Marroqui d'un d'un espanyol? en que tots dos han hagut de fotre el camp de casa per la gana provocada pel cacic i la dictadura no?i que potser uns o reconeixe i els altes no? quins drets tenen uns mes que els altres?en que uns es creuen fills de Deu i els altres de Mahoma? en que tots dos es creuen tenir la veritat absoluta?en el que pot ser que tingis rao es la questio del vot,aixo si vot del disvarat i de las males arts.chacho chacho

Anònim ha dit...

Los catalanes no emigrasteís?
Hay un libro el cual no recuerdo que trata del tren con mas de tresmil catalans que en francia lo destinaro a AUSWITCH el mayor campo de exterminio.
Y sabes quien mando el tren? Vuestros vecinos franchutes.
Sabes donde acavaron?
Telodigo o teconpras el libro?
Tefastidió el final en los hornos crematorios.