divendres, 17 d’abril del 2009

Bizarra tipologia renfeística

Cal clicar: Click here to start download.. per descarregar l'arxiu d'audio i escoltar-lo.

Encara estem sota els efectes d'un estat d'atordiment agut hores desprès d'haver escoltat a l'ínclit encantadors de serps, multiocupat per vici, parlant dels percentatges d'èxits obtinguts en l'àmbit del qual n'és el regidor responsable per gràcia i voluntat dels membres de la secta a la que pertany. No sabem si el seu to verbalment greu i afectat es deu a la proximitat, encara, de la Setmana Santa o a l'estat místic en que es troba davant la propera inauguració -novembre- de la caserna de policia de la que ell n'és el principal i eufòric promotor. Ens tranquil·litza molt saber que tot va molt bé i encara anirà millor un cop s'amplii la dotació d'agents i puguin fins i tot impartir cursets de defensa personal en la nova caserna. Tenir una dotació de 50 agents policials i no haver posat mai dels mais al llarg dels anys una sanció per ocupació de dues terceres parts de vorera com podem veure a les fotografies que adjuntem, deixa clar la gran desmotivació professional que pateix aquest col·lectiu de treballadors i que de segur amb la prima que percebran properament en funció de l'actitud i dels objectius assolits s'arreglarà i mai més tornarem a veure com impunement els cotxes envaeixen l'espai pensat pels vianants. O no? Ens inspira també molta confiança el saber que aquest estiu la policia municipal -secció delictes ecològics- finalment vetllarà i patrullarà pel cap de la Tordera a fi d'evitar-ne les constants agressions medi ambientals i treballarà per la salvaguarda d'un espai natural protegit que pertany a Malgrat però que, sembla ser, cap membre de govern de l'actual ajuntament i molt menys encara de la policia local sap situar correctament en el mapa. Quan el senyor regidor de conveniència, convivència, seguretat i viabilitat ens exhorta i alliçona, amb la “bizarría” que el caracteritza, sobre els seus profunds estudis tipològics, estadístics i d'ordenances municipals sobre mobilitat, rotativitat, sinistralitat i altres tats, faria bé en creure'ns i ser conscient de que mig poble dorm hipnotitzat i l'altre mig s'està pixant de riure amb els seus sensacionals acudits sobre gestió municipal. Fets, no paraules, diu el seu guru. Doncs això!

De com es prioritza el cotxe per sobre del vianant.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja no em sorprén res de tu Malgratot. El teu grau de profunditat és de tal magnitut com la de barra que tens alhora d'eskakejar-te de la teva feina per fer aquests comentaris on l'únic que escrius és el que penses de l'individu en qüestió. Si haguèssis d'escriure un comentari del que s'ha dit no en tindries ni punyetera idea del que s'hauria d'escriure, perqué no escoltes ni vols escoltar, com fas tu i tots els de la vostra comitiva. En definitiva el que més em preocupa de tot plegat és que no seriviries ni per fer docència,....ups! he dit docència?

Anònim ha dit...

Mira'ls ells que espavilats, els que han comprat amb diners públics l'otomana que els hi faltava per tenir majoria al govern i poder seguint pesant figues pretenen ara impartir, no tenim clar si, docència o decència als que desemmascaren la seva ineptitud i inutilitat en el càrrec. Xoriços, que sou una colla de xoriços, docents alguns, diuen, però xoriços al cap i a la fi.
Podríeu donar algun argument que desmenteixi el que el malgratot afirma o no us cal, no podeu o no sabeu argumentar?

Anònim ha dit...

Parleu vosaltres d'arguments, quan l'únic que sabeu fer és despotricar cap els qui han estat escollits democràticament? Per favor, no sabeu fer altra cosa que això. Malgratot no et mosseguis la llengua que t'etmatzinaràs. I si tens ovaris, quan vegis algú de l'equip de govern digue's-li el que penses a la cara, enlloc d'amagar-te darrera dels caps dels assistents o de xiu-xiuejar a l'orella dels teus correlegionaris. Menys montatges i més donar a la cara. El dia que se't descobreixi el pastís, tu i els teus amics/amigues passareu més temps encara a l'oposició, però de la cara de vergonya que haureu de passar, per la poca soltada aquesta. Si aquesta és la vostra estratègia aneu errats. Ni és oposició ni és res.

Anònim ha dit...

Ui, ui!!! son això paraules d'algú que està en un ajuntament o l'infantil pataleta d'algú que forma part d'un REAJUNTAMENT democràtic a qui no li cal argumentar res de res, com per exemple l'instauració de la doble via, l'ARE...?

Anònim ha dit...

L'ui, ui ui també em sona a mi a fustració a l'ombra d'aquest reajuntament que tu anomenes.

Anònim ha dit...

perdoneu l'intromissió, escollits democràticament són tots els regidors que s'asseuen a la taula del ple, heu de tenir-ho present, que a vegades, tot manant, això s'oblida

Anònim ha dit...

M'havia deixat per esmentar una de les glorioses, actuals i democràtiques gestes que aquest ajuntament tant i tant DEMOCRÀTIC pretenen dur a terme d'una forma innecessària i unilateral com és la deconstrucció de les peixateries velles d'inqüestionable valor patrimonial i emotiu per a molts malgratencs. Com pots veure decisions democràtiques presses per una minoria del poble en contra d'una immensa majoria, com el cobriment de la riera, la boina del Castell, la font dels collons o...

Anònim ha dit...

Crec recordar que a la reunió que es va fer de la presentació de les obres de remodel.lació del casc àntic, es va mencionar que l'actuació de les peixeteries velles no entràven a l'esmentada remodel.lació. És més, és va dir que aquest era un debat que es deixaria per més endavant i que part no s'hi actuaria.

Anònim ha dit...

debat? quin debat? debat intern? ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Anònim ha dit...

Benvolgut anònim de les 21:18 i acòlits. L'afirmació de la Sra. Alcaldessa en relació a l'actuació a les Peixateries Velles no es pot sino calificar de falàcia. I explicaré el perquè: es va afirmar, tal i com tú reculls, que no s'actuarà a les Peixateries i això senzillament és fals perque si que s'actua (i força). I és fa, crec, amb la voluntat de millorar-les però no acabo d'entendre aquesta reticència a abordar un projecte més integrador i respectuós amb la identitat de l'espai. És a dir, des del meu parer, es fan les coses a mitges i sense substància.

Anònim ha dit...

El 1,3,5,7 i 10 son sociolistos.
Pero muy tontos vosotros como sois los elegidos del pueblo sois los que teneis que dar las explicaciónes i estar a nuestro servicio i si no osquedais en casita que estareis mejor.( Recordar que somos libres de expresion i se escribira loque el pueblo quiera criticar de nuestros politicos a nuestros servicios)
Y atrabajar un rato i no mirar tanto internet que paga el ciudadano.