dijous, 23 d’abril del 2009

30 anys d'ajuntaments sociolistes

Alerta ciutadans, el franquisme va durar 40 anys i encara arrossega la ferum de la seva patètica eficàcia amb les formes de govern adoptades per aquesta gent que, d'esquena al poble, unilateralment i com en els vells temps es feien les coses, decideixen dotar-nos d'un pla de mobilitat esperpèntic obra d'un visionari, d'una doble via que ningú vol, tret d'Adif i el Valentín i d'un ARE fet a mida perquè constructors i bancs segueixin trinxant el municipi i ho converteixin en quelcom tant divertit per viure-hi com Marbella.
Fins quan viurem en aquest neo-franquisme maquillat de democràcia que aquesta gent representa? No tenen cap vergonya d'exhibir-ho i exhibir-se en pamflets doctrinals com aquest.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquests dies que baixa aigua pel Tordera, ja es estrany que no hagin pensat en fer un embassament com els del franco i el nodo, no?

Anònim ha dit...

On és el socialisme que diuen que tenen?. Jo nomé sveig gent fatxa que vol tancar escoles de música per diners i perquè ja n'hi han al poble de privades. Això és socialista?

Anònim ha dit...

Aquest cartell (modificat intencionadament) prové de l'original que és de les primeres eleccions democràtiques municipals del PSC.

Anònim ha dit...

Fins que el poble ho vulgui.

Anònim ha dit...

Dades son dades:
Noumalgratconfidencial. "Notícies polítiques" de febrer, març i abril 2009, amb entrevista (és a dir, amb imatge):
CiU 4
PSC 2
ERC 1

Una envejable proporcionalitat... no us sembla? Per cert,no es correspon el volum d'entrevistes penjades amb el volum d'activitat pública dels diferents partits. Curiós!!!

Anònim ha dit...

La pela és la pela i el "Malgrat confidencial" n'és el clar paradigma de com es busquen anunciants i complicitats, no notícies locals d'interès.
On eren ahir i on és avui la noticia del lliurament de premis de la V Mostra de Treballs de Recerca que afecta directament a diversos joves del nostre municipi.

Anònim ha dit...

Això de les notícies no ho entenc. Què té a veure?. Potser hi ha grups que ofereixen més novetats o més notícies? No sé que voleu dir.

Anònim ha dit...

Doncs posa-t'hi fulles...

Anònim ha dit...

Fem proporcionalitats amb una revista local anomenada "Som-hi"?
Per cagar-s'hi també amb les proporcionalitats.

Anònim ha dit...

És millor parlar del Butlletí informatiu de l'ajuntament que paguem entre tots i nomes serveix per enaltir les glorioses gestes de l'equip de govern PSC+PP. I encara es reserven dues cinquenes parts de la pàgina reservada als partits perquè aquestes tres impresentables formacions de l'oposició tinguin menys espai per dir-hi la seva. Quanta generositat i quina vergonya de tarannà "democràtic".

Anònim ha dit...

Per això se'n diu butlletí informatiu, per explicar la gestió i actualitat municipal. Per explicar mocions i pataletes, ja tenen la radio municipal i el Punt diari. I si no que organitzin una caminada i entre tram i tram que facin un míting.
Ademés per altaveu de l'opo, hi ha el Malgratot que fa també part de la feina, d'ella.

Anònim ha dit...

Per això és diu "municipal" i no butlletí informatiu "del govern", oi?, per informar del poble, de "tot el poble" i no de menys de la meitat del poble. Ai! aquestes seqüeles del franquisme!. Encara no tenim normalitat democràtica companys, hi ha gent que pensa que la democràcia només la forma el govern. Què trist!. D'altra banda, si es tracta de parlar de gestió municipal no cal posar tantes fotos de la Conxi ni tanta foto virtual. Això no és gestió. Gestió és explicar que als ciutadans la sra Mérida els puja un 7% la taxa d'escombraies. Això si que mereix un publireportaje.