divendres, 1 de maig del 2009

Encyclia del jejeje jajaja!!!


Impressionats estem de tanta xerrameca, més que ètica patètica-teatral, així com del gran nivell de cofoisme que pot arribar a dispersar un membre del PPOE a la recerca de la credibilitat perduda en el seu mitja i programa preferit, Línia directa de Ràdio Malgrat. D'entre el més destacat d'aquesta brillant i hilarant intervenció radiofònica volem fer menció especial del punt on per primer cop s'admet oficialment que l'ajuntament especula "l'especulació és també del privat eh!", no va acabar d'explicar de quina manera especula l'ajuntament, encara que s'enten ben clar el que vol dir. El críptic consorci de l'ARE molt bo, així com també l'incorporació de la dona al món laboral, que no té pèrdua, una joia con si diguéssim, i és que entre la crisi de valors d'alguns, sempre els altres i que algú té que dir la veritat, el titas titas i el decàleg de l'alcaldessa, qui no rigui és perquè no vol. Una con-xita-da integral vaja!



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina cara!. La seva intenció era clarament tancar l'escola de música i punt. S'ha tirat enrera perquè s'han cagat al veure l'actitud dels pares que li van dir de tot a la darrera reunió. No ha tingut cap respecte per els alumnes i les families. Tota l'estona diu que no funciona i l'escola funciona perfectament. L'únic que volen és duros a quatre pesetes. Per presions no haguèssin continuat? Vinga ! han estat les presions que t'han forçat Conxi!

Anònim ha dit...

Ostres!Segons la Conxita el traspàs de rodalies dificultaria les inversions per proximitat. Carai!. prenc nota.

Anònim ha dit...

ha reconegut que no van actuar amb diligència....això ho diu tot, no estan gaire per la feina.

Anònim ha dit...

La cara de vergonya se'ls tindria que caure a més d'un amb la história aquesta de l'Escola de Música. Si es vol fer debat que es faci però no a aquí, que es faci a la sala de plens en públic i cara a cara govern i oposició.