diumenge, 19 d’abril del 2009

Gestors de fums


Fa exactament un any aquesta gent dedicada a gestionar, diuen ells, amb provada i voluntariosa professionalitat els actius patrimonials del poble varen crear un web anomenat “Malgrat turismei a on curiosament dins l'apartat de patrimoni hi faltava la torre del Castell com a element característic i emblemàtic del poble. Al cap de sis mesos i a l'haver estat denunciada aquesta anomalia per part de la regidora d'ERC en un Ple de l'ajuntament, la senyora alcaldessa va prendre el compromís d'esmenar l'error comes afegint a la pàgina web la informació respecte a la dita torre del Castell. Avui, sis mesos després d'haver-ne parlat al Ple, la pàgina en qüestió segueix amb l'absència significativa d'aquest valor patrimonial nostre. Aquí tenim una mostra més de quina és la capacitat de gestió de la gent que governa i del valor de les afirmacions que alegrament realitzen en els plens municipals. De la torre de Can Serra avui no toca parlar-ne de quina ha estat l'acurada gestió que se li ha reservat per part dels ínclits gestors patrimonials durant els últims anys perquè l'actualitat en la gestió municipal està centrada, malauradament avui, en el desgavell que han organitzat amb l'escola de música de Ca l'Arnau i que al ser-ne l'ajuntament els titulars responsables de la seva gestió ens obsequien, un cop més, amb la fefaent proba de cap a on porta l'alt nivell de gestió que realitzen amb tot allò que cau a les seves mans susceptible de ser gestionat i de quines son les prestacions reals que tenen en el desenvolupament de la tasca encomanada pel poble.

Quins interessos s'amaguen darrera d'aquesta última nefasta gestió, quines martingales estan tramant els de la casa gran, hi haurà dimissions d'algun incompetent gestor o seguirem alegrement finançant, com sempre, les barbaritats d'aquesta tropa com si no passes res? Tic tac, tic tac, tic tac...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No hi estic d'acord, gestionen amb una eficàcia admirable tot el que fa referència al cobrament de sancions i recaptació d'impostos. Tot el demés sí que és veritat que els hi rellisca i actuen a batzegades a partir de la pressió ciutadana, encara que de vegades ni això els afecta.

Anònim ha dit...

També gestionen molt bé els afers relacionats amb el popular esport de la petanca.

Anònim ha dit...

Marcelillo como que tienes que se
abuelillo parece que te estan dejando tranquilillo, petons mols.

Anònim ha dit...

Marcelo abuelo? de quien de copito de nieve?

Anònim ha dit...

Sera de un negro abuelo