dissabte, 25 d’abril del 2009

Sapastres enllardats i irredempts

Altre cop tenim un exemple més d'allò que sovint diem sobre aquest equip de govern de que ni esforçant-se molt són capaços de fer les coses ben fetes i a la primera, com sinó s'explica que la regidoria de medi ambient hagi pagat 3.194 €, d'un total de 12.788 €, per a la col·locació de setze plafons informatius tenint la certesa que als pocs dies de fer-ho serien totalment insuficients i caldria afegir-hi un plafó al dors dels que ja han col·locat, calia fer-ho en dues fases per l'alt cost que representa o tenien dubtes de la demanda d'espai que tindrien?, en qualsevol cas, tant se val, ens demostren clarament que quan fan una millora no pensen en la millora en si, sinó en els pedaços que de segur tindran que aplicar a la millora en qüestió. Deu ser la sofisticada forma que tenen de divertir-se i passar l'estona i que nosaltres, ingrats malgratots, no sabem apreciar en la justa mesura que mereix. Repassem les oracions de la nostra infància i resem per avançat, ara que podem i tenim temps, que s'apropen obres majors i les incontingències que de segur se'n derivaran poden fer que no donem l'abast per abastar-les totes.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Un pel molt cars aquets plafons ja que cada un costa999,25 euros(132.985 pts).Fa tems que algu/uns s'esta/n fent d'or a costa de la casa gran,ja fa anys que els presupostos d'obes i trevallsson rexegeradament elavats,tot aixo fa moltissima pudor.Cal la oficina antifrau ja,curios que la Conxita no la vulgi no creieu?

Anònim ha dit...

Això dels plafons és per llogar-hi cadires. No he vist mai una estupides més gran que col.locar uns plafons horribles, estrets i escanyolits que a sobre a la major part de punts on s'han instal.lat es veuen d'esquena. Són inútils de debó. A sobre la regidora es veu que els ha fet a la seva alçada, perquè els baixets no arribem ni a penjar el cartell a mig plafó. Vergonyós haver de portar una escla per enganxar cartells. Vergonyos i discriminatori. A sobre l'ajuntament i ràdio malgrat segueixen penjant cartells allà on els sembla.

Anònim ha dit...

al primer anònim, apa, que vinguin els de l'ofina antifrau, segur que et fan cas,ja que son dels teus et faran cas

Anònim ha dit...

Afortunadament i gràcies a Déu en aquest poble tenim a Malgratot que vetlla i vetllarà perqué tot allò que es faci en el poble rutlli sobre rodes i s'ajusti al necessàri. Gràcies Malgratot! ets la nostra idol.

Anònim ha dit...

graupera perquè no et dediques a collir bolets, ara és l'època. amb una mica de sort et perds pel bosc.

Anònim ha dit...

Ni jo soc de ningu ni ningu es meu soc lliure,ara que aquets preus son desorvitans aixo es seur,i de la manera que parles es que potser i tens comisio tu?I si a l'oficina antifrau si posen pe gas sera per quel-com,qui re amaga re a de temer.

Anònim ha dit...

Esto es perque no esposi papeles mojados en todo el territorio Malgratense e se critiquen las penurias de la Conchita, el montilla Renfe i jefe de los monitos osea el tonto del culo, el que da ejemplo de spot de malgrat pim pom con cerveza i patatas de bolsa y toda la pandilla que esta a sus ordenes.
Pues Enric el equipo que patrocina el Ayuntamiento enganchan la paperasa por tot arreu, cuando multeis miraros al mirall que no todo el monte es montilla i oregano.

mac ha dit...

pues yo he visto propaganda de los jerkis en las paredes

Anònim ha dit...

Doncs jo he vist cartells de portes obertes a la llar d'infants enganxat a la paret del col.legi Chanel i el col.legi Fonlladosa, just al costat de la porta, just on no es poden penjar cartells. Mira tu qui és el primer d'infringir les seves pròpies normes. Ni parlo dels cartells de l'obra de teatre de ràdio Malgrat, perquè és d'escàndol.