divendres, 19 de desembre del 2008

Seguim igual


I gràcies a Déu i a la crisi, i bla, bla...

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Que es el que et fa vergonya??

Anònim ha dit...

Has dit vergonya ???????

Anònim ha dit...

Tota la gent normal del poble veia i anunciava la crisi des de fa anys menys els il·luminats de la secta, els que l'han fet possible, i son ells els mateixos que ara diuen tenir la màgica fórmula per sortir-ne, ens demanen que confiem de nou en ells per que amb l'espectacular recepta que tenen de més totxana, ciment i tonteria ens trauran d'ella i en sortirem il·lesos i contents i tot això serà possible GRÀCIES A DÉU.
Molta, molta, però que molta vergonya aliena és el que sentim al constatar que certa gent "espavilada" encara confii a ulls clucs en ells i en els miracles de la Santa i les seves esperpèntiques -estil Aznar- poesies condicionals.

Anònim ha dit...

el que demana a crits aquest poble són els serveis municipals dignes, farts estem ja d'esperar a tenir el que es poble es mereix, i ells, només pensen en construir vivendes.
És inútil continuar tenint fe, la fe diuen que mai es perd, però insisteixo, la seva fe es arribar a 20.000 habitants . Que algú ens digui les avantatges que tindrà aquest equip de govern per arribar als 20.000, i llavors treureu l'entrellat de la gran obsesió d'habitatgelitzar Malgrat.

Anònim ha dit...

Sabemos quien es malgrat tot o por las fotos somos un poco idiotas,,,
Si borras este post lo pondre en otros y sete vera el plumero como el Rodri de la remfe.

Anònim ha dit...

Conxita fas com ells lloros ,diges aixo maco,com per egemple diges que la crisi es veia venir.Conxita las teves visins son tardanes,el teu deu no et ba aviasar a temps.Es clar la copdicia es tanta.
Per cert i ha alcaldes que s'avaixen el sou, o faras tu i els teus satelits?,o cal recordar-te que i ha molta gent que no arriba a final de mes.
Se l'axclamacio que farad,hai de meu,deu meu.
On has deixat la conciencia,o ja no t'en queda?

Anònim ha dit...

I tu què també diràs al teu jefe que et baixi el sou??
Gent que no arriba a final de més n'hi ha hagut sempre i no només ara.
Es que sou tontos tots plegats...començaria a insutlar-vos i no pararia mai.

Anònim ha dit...

És cert quer sempre hi ha hagut persones amb els sous baixos,però no sempre hi han hagut alcaldes amb aquests sous!jo no tinc ganes d'insultar-vos,ni tan sols a l'anònim anterior.

Anònim ha dit...

Els que parlen de sostenibiliatat per sobre de tot no s'adonen que el realment insostenible i que fa grima nomes de pensar-hi és el sou que perceben com a regidors i el rendiment que en treu el poble de Malgrat.
Després parlen d'ètica personal.

Anònim ha dit...

Anonim de las 15.31,grans arguments els del l'nsult i catagorisa de gran persona.Jo t'hon dono un d'argument,precisament els administradors son els que han de donar exemple en momens com aquets,i mira o he dit sensa la necessitat d'insultar,i sapiges que algun dels regidors te doble sou,i fins i tot un cobre especies o minutas per escapar-se d'isenda.
Aixo potser et sembla be a tu no?,o ptser ets un d'ells?.

Anònim ha dit...

Amb aqusts arguments de "sempre hi ha hagut", els que manen volen conformar el poble. Que no diuen que volen el progrés, doncs haurem de progressar i fer coses noves, com tenir una mica més de vergonya política i ciutadana i no aprofitar-se del lloc que s'ocupa per interessos personals, que ja n'hi ha prou. Abans les persones vivien en cavernes, i ara no. Veus, els canvis no s'aturen, malgrat els governants i els seus arguments de que "sempre..."

Anònim ha dit...

Anònim/a de les 15,31 pensa, si la teva ràbia t'ho permet, que l'abús de poder provoca rebelió, i la forma d'acabar la rebelió només potser acabar primer amb l'abús de poder. O sigui, si tens influències en el poder, penseu-hi una mica de cara a l'any que vé. Mai és tard per fer les coses una mica bé. Salut i alegria.

Anònim ha dit...

La felicitació de l'alcaldessa a la web municipal, sembla que parli d'ella...i que espera sentada els aconteixements, encomenada a déu, al seu déu, que sort en té...(segons paraules seves). Només li queda dir que el seu govern és diví, per a ells mateixos, clar.

Anònim ha dit...

La divina Faraona Camppoy, una espavilada ciutadana no afectada per la crisi. Fixeu-vos que a la postal de Nadal hi ha inclòs un arbre per fer-la sostenible.

Anònim ha dit...

L'alcaldessa no segueix igual. Cada dia és més rica i amb més llunyania de la realitat. La felicitació de nadal parla d'ella.