divendres, 12 de desembre del 2008

Trinxeraires professionals


Absolutament delirant l'aplicació de la fórmula dels fets consumats imposada per la secta del PPOE al nou projecte de l'ARE on el silenci informatiu a un pla urbanístic de tanta importància per Malgrat (525 vivendes) ens mostra la cara més vil i perversa d'aquesta gent que quan tot estigui ensacat i ben lligat faran una crida, un cop més, a la participació ciutadana per intentar de nou donar la imatge de demòcrates i participatius. Mentre el projecte urbanístic Ragull i Vilaró (Malgrat nord) està absolutament aturat i abandonat, ara volen fer-nos creure que necessitem urgentment un nou pla a Malgrat sud per combatre la crisi i poder així seguir venent-nos el fum del progrés.

NO TENEN VERGONYA!

Volem recomanar-vos amb caràcter d'imprescindible lectura el fil de “el meu gos i jo” sobre la realitat política malgratenca, així com el vídeo de “Valor afegit” on l'alcaldessa ens parla de la putapènica realitat municipal.


11 comentaris:

Anònim ha dit...

MARCELINO estuviste anoche con la Barbi de tu mujer en Salamanca celebrando el año en tu pueblo?

Anònim ha dit...

En el video de valor afegit ens posen Malgrat com a model d'urbanisme no sostenible. Quina barra tenen, com s'atreveixen dir-ho, és el sustent de la Conxita i esbirros.

Anònim ha dit...

I quin barra amb la participaco del joves,si a tots els han fet arrivar la la carta de paticipacio com es el cas decasa,aquest mati,ja em diriu quina participacio i haura,o potse o han fet espresament per aixo,perque no n'hi hagi itenir aixi 'escusa per poder dir que la gent o els joves no els interesa.Si aixi fos quina barra tindrien,encara que no seria re de nou.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Encara flipo escoltant per boca de tot un enginyer que els contenidors estan rovellats per fora,però per dins estan en perfecte estat...
Hi ha oficis que es degraden segons l´entorn on es desenvolupen.

Anònim ha dit...

Doncs jo flipo amb el comentari de la "Más Grande" dient que es va fer la requalificació per tapar els edificis dels anys 50. Pobres veins, es veu que s'han de tapar de lletjos que són. per comptes d'arreglar tapen les misèries. Gran govern socialista. Si senyor. Que de balnes no vegin els pisos tan lletjos que tenima Malgrat i per això aixecarem més piusos que d'aqui 50 anys seran tan lletjos com els altres.

Anònim ha dit...

putapènica realitat municipal.

la realitat política malgratenca,


http://franciscofrancoenmalgratdemar.blogspot.com/2008/12/nuevas-generaciones-con-malgrat.html

Anònim ha dit...

Vinga ciment i ciment ¡¡¡¡¡¡¡ que aixó del totxo i la totxana dona molt de diner sota la corda , i es clar , la curriola s´ha d'untar per que no grinyoli , veritat senyors politiquets ? es el que seveu fer , au sr alcaldesa y "secuaces" contesteume ¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

No pateixis que no et contestaran directament, si no és amb nom de Hacker, tot dient que t'amagues darrere l'anonimat; encara no s'han enterat que a Malgrat hi ha por de dir el que es pensa; són sectaris, tot-hom que pensa diferent el tenen per enemic.

Anònim ha dit...

Doncs si no em contesten me emprenyare molt molt i molt ¡¡¡¡¡¡. i en els incompetents de "l'untament " si, si , "untament " amb sentiran , qina por que tinc ..... estoy acollonido ........ mama por ¡¡¡¡¡ qu vindra el papus ¡¡¡¡¡

Anònim ha dit...

amb tot aixo del totxo tenen tans cales negres , foscos , morads i de tots colors que tots el politics i demes "implicats " s`han pogut comprar un munt de gabardines de teflòn i aixis tot els hi patina , compreneu , ciutadans tots ?