dijous, 4 de desembre del 2008

Embolicant el caos


Aquí teniu les últimes aportacions teòriques del Dr. Valentín Efner fetes ahir a Ràdio Malgrat i que versen sobre el desenvolupament per part de l'equip sota la seva brillant direcció de la sorprenent lluita contra la dinàmica caòtica que ha canviat les idees establertes sobre el comportament i modelització de sistemes. La sensibilitat a les condicions inicials i les evolucions irregulars que presenten els sistemes caòtics fou el que el dugué a considerar el caos determinista de pocs graus de llibertat com un possible camí per explicar l'aparició de comportaments complexos en diversos sistemes naturals (com la circulació de bicicletes plenament aconseguida, la sostenibilitat de l'atmosfera malgratenca, la dinàmica dels privilegiats cervells locals o el famós sistema de voltar, voltar i tornar a començar).

Escolteu, escolteu i si ho enteneu ens ho comenteu, per accedir també nosaltres al ple coneixement de la veritat absoluta pregonada per la nostra eminència local.


14 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi m'ha provocat un agut mal de cap escoltar-lo.

Anònim ha dit...

L'entrada d'un vehicle a la consulta veterinària, com explica Malgratconfidencial.com, és una bona mostra de com ha millorat la cosa amb el canvi de sentit del c/riera. Enhorabona, Valentin, amb les teves senyals tant maques.

Anònim ha dit...

La sostenibilitat és gastar i gastar benzina fent voltes per fer uns pocs metres, segons en Valentin. I a sobre vol que les bicicletes facin el camí multiplicat per quatre, cinc, sis, set, vuit vegades ? Que tanqui el poble i així no hi haurà cotxes, ni bicis, ni accidents,...Ah, no pot ser, que llavors no cobrarà del radar.

Anònim ha dit...

Al final de l'entrevista queda clar que pot parlar una estona "perquè porto papers", però fins i tot amb papers no queda res clar. Al menys reconeix que no s'han explicat gaire bé, i segueix així, tan pantxo, amb els seus números ( nombres ) d'accidents, incidents, i content de l'endoll a l'oficina d'atenció ciutadana, com a bon minyó de l'equip de govern.

Anònim ha dit...

Aquest personatje és el culpable del caos circulatori d'aquest poble. Treu llocs d'aparcament dels carrers, sense buscar alternativa per deixar els cotxes de la gent que en la seva majoria tenen el treball a fora; els aparcaments lliures són plens a qualsevol hora; conseqüencia, voltes i més voltes, sempre per carrers obligats a passar per trobar lloc per deixar el cotxe. Es la seva feina procurar l'aparcament que manca, almenys aixó diu la Constitució.

Anònim ha dit...

ei amic/a anonim/a de les 16:38, el que em faltaba per llegir.
jajaja. O sigui, un tio va borratxo, es fot en contra direcció pel carrer Riera i el culpable és el Valentin? Va home, aviam si toquem una miqueta de peus a terra eh!
En Valentin no és un crack (ningú ho és), però fotra-li la culpa de l'accident, ho trobo, sincerament desmesurat!

Bona nit!

Anònim ha dit...

Bon dia Hacker: Qui diu que la culpa d'un accident sigui del "crack Valentin" ? El que es diu, i una persona amb un mínim de sentit comú entendrà, és que amb un canvi de direcció no s'aconsegueix aturar els accidents, i sembla mentida que els responsables del tema vagin improvisant. Trobo sincerament desmesurat el teu afany per no entendre res de res. I si pots explica com està de bé la circulació per Malgrat en bicicleta. Només es pot anar a peu o fer voltes i més voltes. Apa, siau.

Anònim ha dit...

Algú sap si coincideix l'hora del comentari del hacker amb el descans del ple d'ahir ? Si coincidís, podria indicar que el/la hacker està molt a prop de l'equip de govern, o a dins...

Anònim ha dit...

Treballo a l'ajuntament i vaig veure clar el paral·lelisme que va fer en el ple d'ahir en Ramon Solé entre la manca de protesta de la gent del taller d'ocupació i els diputats del 23-F. El què no tinc clar és si la intenció final era comparar l'alcaldessa amb en Tejero, o no. Ho dic, perquè certament la nostra alcaldessa té a vegades uns rebrots que deunidó. Ahir mateix, davant l'intervenció de la portaveu d'ERC en el tema del calendari de comerç, es va posar com una moto. A ella se li ha d'acceptar qualsevol comentari despectiu, i en canvi no accepta les opinions dels demés. Crec que seria més correcte deixar parlar i després exposar els seus arguments. Tal com ho va fer, dient "fins ara anavem bé", només mostra la seva creença de que només ella pot valorar el que està bé i el que no. O m'equivoco ?

Anònim ha dit...

El sr. Valentin és capaç de posar en un paper l'embolic de carrers que es fa quan parla del pas de l'abad oliva ? És realment molt dur d'escoltar-lo.

Anònim ha dit...

Ei, no , no coincididirà amb el descans del Ple. De fet ahir, em vaig endur el portàtil i el vaig escriure desde allà mateix. No et fot?
Ja ho dic jo, que us heu de comprar per Nadal el "Quien es quien"! jajaja.

Anònim ha dit...

Si juguem a qui és socialista dins del PSC ho tindrem molt complicat, no et sembla ? I no contestes al tema dels canvis de circulació que no eviten els accidents.

Anònim ha dit...

Aviam, vols que parli dels canvis de circulació??
Jo com a malgratenc, les pateixo aquests cambis, la veritat. Trobo una tonteria, i la he trobat desde el primer dia que hi hagin dos carrers en el mateix entit (carme i passada), ara bé, això no treu que l'accident del dissabte a la matinada fos per culpa del canvi de direcció. En tot cas va ser culpa de l'acohol i del poc seny del conductor.
Es per això que deia que nomes faltaria que se li atribuís part de culpa d'aquest accident al Valentin. És el que em va donar a entendre.
Però el que si és cert, és que hi han moltes direccions que s'haurien de repassar...

Apa, bon pont!

Anònim ha dit...

aques home encara viu a l'època d'en Franco, i està clar que és dels seus!! Com un regidor """democràtic""" pot parlar del carrer de les ànimes?¿¿??¿?¿ Esperem que no sigui els subtitut de la dona de la casa gran