dimarts, 16 de desembre del 2008

Metrojovesuperguai


Diuen que sí, i que cal qualificar de molt exitosa la primera trobada organitzada per la regidoria de joventut a fi de perfilar el que serà el full de ruta del futur Pla Local de Joventut i que pretén tirar endavant el nostre metrojovesuperguai regidor de l'equip de la CamPPoy. I nosaltres que ens n'alegrem de que el jovent d'aquest poble vagi assabentant-se de qui son aquesta gent tant motivada en fer participacions ciutadanes i poder així, més endavant, i com qui no vol la cosa, justificar el jove sou que perceben i passar-se pel forro totes les aportacions fetes en nom de l'espera de subvencions, la prioritat d'altres projectes, la incapacitat de l'empresa que han contractat per dur-ho a terme, o, etc, etc, ja que ells son inútils totals per tenir idees i realitzar-les satisfactòriament tal i com ens han demostrat sobradament al llarg dels anys i panys que porten governant. Que l'assistència a la reunió sigui de 33 joves d'edat compresa entre 12 i 29 anys d'una població total de 19.000 habitants deixa ben clar la majoria d'edat i maduresa dels joves al nostre municipi i la perspicàcia que tenen a l'hora de detectar quan ingènuament els hi volen prendre el pel.

31 comentaris:

Anònim ha dit...

Més o menys és la mateixa proporció dels que assisteixen a les assembles de la Plataforma Salvem la Riera. Però allò si que és representatiu, no?
Consol

Anònim ha dit...

I tan que és representatiu,és la representació dels joves interessats en la participació a la Regidoria de Joventud,i està molt bé que es faci i hi vagi qui vulgui,pitjor seria no fer-ho i no comptar amb la seva opinió, encara que siguin 4 gats.És cm els de la Riera pitjor seria si no ens informèssin de com està tot plegat i no poguèssim gaudir d'una altre informació a part de la municipal.Les dues iniciatives tan de la Regidoria com de l'Assemblea per la Riera són sanes per conèixer més.

Anònim ha dit...

Serian pocos porque faltaban la nuevas generaciones del ppc, VEGAS, MARCELILLOS. S.A.

Anònim ha dit...

Hi era el fill de la Carbó ? Segur. És la seva feina. El què no sabem és si passarà hores extres per anar-hi.

Anònim ha dit...

Amb l'endogàmia que hi ha a la casa gran, de segur que els assistents devien ser fills de col·locats i algun mal informat.

Anònim ha dit...

El mal d'aquest poble, és que la gent que governa no està preparada per a dur a bon terme les tasques que les seves carteres exigeixen. Tot és degut a l'afany de tenir un doble sou per poder-se pagar l'hipoteca o la lletra del cotxe; d'aquí vé la falta de rigor i de vergonya que demostren en els plens, defensant sense arguments, el que és indefensable; en una paraula, gent VENUDA....

Anònim ha dit...

Si cobressin pels seus èxits, ja passarien gana. S'aprofiten de la poca informació per mantenir-se al poder amb una campanya de marketing de 4 en 4 anys, i a treballar d'esquenes al poble, que tot s'hi val.

Anònim ha dit...

Això de gent venuda ho deus dir per la Vega, oi? per que la demés gent o son beats o ja han accedit a la categoria de sants barons i barones. Fins i tot és de domini públic que n'hi ha un, pobret ell, que la declaració de renda li surt positiva. Aquest regidor, el Romerito, algú tindria que explicar-li amb claredat l'intringulis paranormal de la política i els polítics professionals malgratencs, ja que sembla que no s'entera de res del que succeeix al seu voltant i només l'interessa la pasta que en treu a fi de mes pagant el poble per no fer res. És a dir, ha descobert els avantatges de dedicar-se al tril·lerisme més conspicu.

Anònim ha dit...

Ostres...sabeu més que ningú eh! Sou tan savis, que jo no se perquè no esteu governant en comptes d'amagar-vos darrera un anònim.
Clar, no us podrieu amagar.
Gracies al Romero s'han fet coses que fins ara no es feien...
Jo almenys m'ho miro així, tot i que de jove jo, per llàstima ja no ho sóc tant...

Una salutació!

Anònim ha dit...

El niño de la Vega seguro que fue, con su camarilla de vega's y marcelo's Jr.

Anònim ha dit...

Este es idiota como su padre.

Anònim ha dit...

no sé, les fotos de la web municipal no són massa engrescadores. fas números i no veus 30 persones, de fet no en veus ni 20.

Anònim ha dit...

On estan aquestes fotos? No les he sapigut trobar enlloc...

Anònim ha dit...

Se comenta que hay gente en el PP descontenta con la sumisión de Vega al PSC. Sardana, programes iguales...

Anònim ha dit...

M'han dit que aquest tal Mercader te el titol de pscoleg ,i que el nen de la Vega la mama lhi a regalat uncotxe de cuatre eoros,ara que pot.

Anònim ha dit...

El targetó tramés a tots els joves del municipi i que duu per títol "Vine i digues la teva", pregunta:

Tens accès a internet? Dolent i car!
Què fas de nit? Emigro!
Com et desplaces? Com puc!
Què t'agrada fer? Emigrar!
Què et passa pel cap? Emigrar!
Com et diverteixes? Emigrant!
Els pobles veïns es mouen i fan coses novedosses i engrescadores com la d'aquest enllaç, aquí a Malgrat fan com a acte monotemàtic i estrella, després de molt exprimir-se el cervell, un concert dels Mohinos i a dormir d'hora la resta de l'any que no queden diners per fer res més. Absolutament engrescador, quina gran gestió!

http://diarimaresme.com/noticies/societat/tordera-impulsa-un-sistema-de-connexio-a-internet-sense-fils/

Anònim ha dit...

Dieu-li als de Nuevas Generaciones, que segur que tenen grans idees. Això si heu de pagar, que aquests d'aquí Malgrat són com els seus grans, o cobren o treuen profit o res...

Anònim ha dit...

a la web municipal apareixen les fotos de la sessió pels joves. Busca bé, has d'entrar a la notícia i mirar lews fotos de baix de tot.

Anònim ha dit...

I demà, a les 11 del matí, a l'Ajuntament, inauguració del taller d'ocupació. Primer, breu explicació, i després viatge al Pla de Grau i a Can Viadé. Sembla que el bus només serà per les autoritats i agregats. O sigui, que el que no pugui anar en bus "...que es busqui la vida..." en paraules de l'autoritat delegada. Segons fonts ben informades, l'acomiadat director del taller d'ocupació també hi serà.

Anònim ha dit...

Pot ser tot un esdeveniment veure a la Vega actuant en públic i fent d'star women.
Farien bé de contractar pel desplaçament de turitats una tocinera sanitariament homologada.

Anònim ha dit...

Podria venir Hacker i fer-nos un comentari amb coneixement de causa.

Anònim ha dit...

Lo de "sanitariament homologada" deu ser per per garantir la salud i seguretat dels porcs, oi?

Anònim ha dit...

JO no hi era pas aquí...
Ja no em toca per l'edat.

Anònim ha dit...

Però gracies de totes maneres anonim/a de les 12:04!

Anònim ha dit...

L'edat no és cap obstacle per fer un bon resum. Si no el vols fer, és una altra cosa. Llavors, el farem altres.

Anònim ha dit...

Respectant totes les opinions, idees i comentaris escrits trec la següent conclusió:

-Els que escriviu aquí o sou molt afortunats i teniu tot el temps del mon o el tema de practicar sexe el porteu molt malament, ja que si féssiu una mica més "l'amor" no tindrieu temps per escriure les "tonteries" que vieu.

Us ho dic de bona mà perqué porto vàries setmanes sense sexe i he aparegut per aquí.

Apa, salutacions i disfruteu de la vida tant si sou ateus com si no.

Anònim ha dit...

Es nota que ho dius de bona mà, també s'en pot dir d'amor propi. Fes l'amor i no la guerra.

Anònim ha dit...

El 2009 comença bé: El Som-hi li guanya la partida a l'Alcaldessa i el Síndic li estira de les orelles per no aplicar el Conveni al taller d'ocupació.

Anònim ha dit...

Com el hacker, per l'edat, no va voler fer el resum de la cloenda del taller d'ocupació i tampoc en veig cap per elloc, em permeto reproduïr un escrit que l'ex director va repartrir entre les persones assitents. És l'espina que va dir l'alcaldessa que tenia clavada ?

"MEMÒRIA no oficial DEL TALLER D’OCUPACIÓ “PLA DE GRAU”


“Avui es declara oficialment acabat el Taller d’Ocupació “Pla de Grau”. Alguns temes però, com la meva situació laboral, encara no estan tancats.

Hi ha aspectes que estan molts clars en la memòria de les persones que hem participat d’una o altra forma en aquest projecte, que en canvi no apareixeran en la “memòria oficial” que l’equip de govern presenti als organismes responsables.

- El taller d’ocupació s’havia preparat per “Santa Rita” i per causes encara desconegudes es va modificar pel Pla de Grau, que hauria de desenvolupar una escola taller. L’equip de govern va dir que era per les decisiones de l’ACA. El cert és que no tenia res a veure el nou projecte de l’ACA, del sector de Can Feliciano, amb les actuacions forestals i de jardineria a Santa Rita.

- Les pràctiques que realitzaven les persones de jardineria amb les brigades municipals es varen finalitzar a correcuita dient que s’havia de ser molt respectuós amb el programa presentat al SOC, i en canvi es va decidir actuar a Santa Rita, en terrenys privats, i sense conveni legal que ho empari, amb el mòdul de forestals.


- La cap d’àrea de serveis personals, la regidora d’inserció laboral i l’alcaldessa varen decidir intervenir en les decisions de la direcció del projecte en matèria de jornada i en la concessió de permís a un mussulmà, per anar a resar una hora els divendres, a canvi dels dies d’assumptes propis. (Aquesta possibilitat està contemplada en la Llei 52/92).
-
- El mateix triangle anterior, pretenia que com a responsable de l’orientació laboral expliqués a les persones en formació que el Conveni de l’Ajuntament no els hi és d’aplicació. En anteriors projectes no varem pas fer aquest bunyol.

- La meva exigència de respecte a la jornada del Conveni Laboral, intentant que per al segòn semestre quedés clara la jornada, amb correus inclosos a responsables del SOC, va provocar el meu acomiadament. La regidora d’inserció laboral va dir en el Ple de Juliol, que havia de ser molt escrupulosa amb el projecte que havia signat per 40 hores, i la mateixa regidora de serveis socials la va contradir, aclarint que el projecte el va signar ella que era la regidora responsable abans que la Sra. Vega. (Així d’escrupuloses son les “veritats” de la regidora d’inserció actual).

- Per tal de justificar que les persones del taller d’ocupació no tenien res a veure amb el Conveni, es va decidir eliminar els reconeixements mèdics dels dies 25 i 28 d’abril. Sense cap mena de vergonya, en el mateix Ple Municipal de Juliol, la regidora d’inserció laboral va dir que era per problemes de la Mútua, amb la connivència del regidor de recursos humans que no sabia què contestar. Al final, viatges posteriors individuals de cada persona a Mataró, amb la perdua de temps i de diners pel poble i les conseqüències negatives per al programa de treball i formació.

- Tenint programades les vacances anuals pel mes d’agost (dins del mateix projecte presentat al SOC i passat per la Comissió de Govern del 25-10-07, està així recollit), la cap d’àrea i la regidora volien imposar 15 dies de vacances al juny, per tal de no dir-me que no em renovarien el 27 de juny. Tant és així que el 3 de juny ja havien passat per l’OTG de Pineda la sol•licitud de convocatòria per a una persona per direcció, “per manca de confiança” amb mí. La manca de confiança també hi és per la meva part.

- La manera d’actuar de la regidora, posant pals a les rodes, no s’acabava demanant informes urgents d’absències que no es llegia, ni en tenia prou en adjudicarme la concessió de masses dies d’assumptes propis ( a la persona que més en tenia gaudits li havien autoritzat a l’àrea), sinò que fins i tot donava ales a persones en formació, que es creien els seus cants de sirena, per fumar en el lloc de treball al costat de restes de la desbrossada.


- A finals de juny, la direcció del projecte era responsable de totes les matèries de compensatòria. Amb la nova direcció, el català va ser cosa de l’escola d’adults ( cosa que s’havia negat al principi ) i la informàtica va ser contractada amb una empressa privada. Encara que l’empresa fos la més econòmica, no deixa de ser curiós que es paguin uns diners per una alfabetització informàtica que practicament estava assolida. Només quedaven aspectes a desenvolupar per al segòn semestre com la carta de presentació o currículum i recerca de feina per internet, vinculat tot això a la inserció laboral, i que per tant hauria de ser més productiu fer-ho amb la mateixa direcció del projecte o amb persones d’inserció laboral. A finals de juny tothom sabia fer anar l’ordinador a nivell d’usuari, amb Word i Excel i era una minoria la que no tenia correu o nocions d’internet.

- L’èxit de la “bona gestió” del taller d’ocupació, deixant per als dos mesos finals el gruix de subministraments i la feina, ha portat a dedicar una pila de jornades de treball de persones de les brigades municipals, que en el darrer Ple Municipal de desembre l’equip de govern es va negar a concretar. Les reiterades absències, i la durada de les ILT, són un bon punt de referència per veure la bona motivació produïda per la regidora d’inserció laboral.


- Aquest és el primer projecte formatiu a Malgrat que acaba sense cap inserciò laboral aconseguida.

- Com a cirera que acabi d’adornar el pastíss, s’ha donat com a dies d’assumptes propis a totes les persones del taller d’ocupació els dies 22 i 23 de desembre. On queda la suposada preocupació de la regidora per la rendibilitat dels diners públics, quan es perverteix d’aquesta manera la motivació dels dies d’assumptes propis, i sense tenir en compte que algunes persones ja els tenien esgotats.


- O és que així vol deixar encara més clar que la seva motivació a l’acomiadar-me no tenia res a veure amb tot alló que deia, de la preocupació en complir els horaris, i jo li suposava un inconvenient per la contractació d’aquesta empresa d’informàtica i altres accions (visites al taller d’ocupació amb gent del seu partit, ingerències en les visites formatives – va comprometre una segona visita a uns hivernacles sense consultar a la direcció i/o monitors- i també en la gestió del personal i en la forma de desenvolupar les matèries compensatòries...). Com li vaig manifestar en el seu moment a la responsable de premsa municipal, la imatge que s’estava donant del taller d’ocupació en els butlletins informatius era només de visites i no de feina o formació. Ès evident que les critiques no li agraden gens a aquesta regidora. (Doncs si no dimiteix, n’haurà d’escoltar unes quantes).

- Ara queda per veure el seguiment de la inserció laboral. És correcte que una persona contractada com a càrrec de confiança política mantingui entrevistes d’inserció amb persones usuàries del servei ? Podriem parlar d’anteriors projectes, però ara no és el moment.

El que queda clar, del meu punt de vista és que si es volen formar persones per aconseguir la seva inserció laboral, no es pot fer amb desinformació sobre els seus drets i deures. I més, si fa la formació una administració pública que ha de vetllar pel reconeixement dels drets a les persones. Evidentment, l’actuació de l’equip de govern de Malgrat no és de gaire respecte als meus drets. Almenys confio en que aquest sigui el darrer projecte formatiu en el que no s’hagi respectat el Conveni Laboral. En lloc de tanta agressivitat podien portar a la Comissió Paritària del Conveni una retribució de les persones en formació, i deixar clara l’aplicació de la mateixa jornada per a tothom. O és que hi ha algún pacte que no coneixem amb el sindicat majoritari (UGT) a l’Ajuntament ? Que hi ha alguna relació amb les contractacions a l’OAC de Policia Local ? Seria molt greu i s’haurà d’anar esbrinant.

Per part meva, i donada la postura de l’equip de govern, em queda continuar defensant els meus drets on calgui, i defensar ara la meva contractació indefinida, per frau de llei. Ja ho he dit altres vegades: el futur està obert. El Jutjat Social de Mataró, d`acord amb el criteri de la Fiscalía, ha considerat la nul•litat del meu acomiadament per vulneració de l’article 14 de la Constitució. Ara a la finalització del taller d’ocupació hauré de presentar una nova reclamació pel reconeixement d’aquesta contractació indefinida, per si el TSJC no entra en aquest tema en el recurs presentat.

Pel que fa al tema col•lectiu del taller d’ocupació, seria de desitjar que els responsables màxims del seguiment d’aquests programes de formació obrissin els ulls i no es deixin portar per les bones paraules.

També seria positiu que, igual que es fa en temes de seguretat, es donés especial importància al respecte de les normes laborals d’aplicació.

Properament demanaré una entrevista amb persones responsables per comentar alguns aspectes. Fins ara no m’han contestat a la meva queixa al SOC sobre les entrevistes personals de persones alienes al Taller d’Ocupació. (Aspecte que també va sortir en el Ple de Juliol, en preguntes del públic per part meva i es pot demanar a Ràdio Malgrat. També hi ha una referència en algun blog d’internet).

Les persones interessades en més informació poden llegir les preguntes dels regidors/es del Ple del 3 de Juliol de 2008 (pàgina web municipal), els meus articles al Som-hi, algunes informacions del Punt i diferents blogs que parlen de Malgrat.”

Anònim ha dit...

http://malgratsomgirona.blogspot.com/

volem donar-nos a conèixer, gràcies

Anònim ha dit...

Que passa a tancat la padereta el MALGRAT TOT.