diumenge, 21 de desembre del 2008


...i vet aquí que altre cop, i un any més, arriba el Nadal i amb ell es reformulen els tòpics desitjos de felicitat i concòrdia ciutadana, mentre, els ciutadans assistim entre impertèrrits i pasmats al delirant espectacle que representa veure com, mentre uns posen la pota, altres fiquen la banya amb aquella gràcia que els es habitual i aquí no passa res, avui pau i demà glòria.
Bones festes a tots els malgratots!

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Ki parli del meu cotxe nou k vingui i em digui el k magi de dir a la cara! k li explicare realment com son les coses...
Sóc el fill de la Vega

Anònim ha dit...

I del taxista, no ? O només tens mare, i famosa ?

Anònim ha dit...

Fill de p... i mare, tens horari d'ofcina o et va bé a qualsevulla hora ? O has d'avisar skins i altres ajuts, prèviament ?

Anònim ha dit...

Kuan vulgis i digamu a la cara desgraciat

Anònim ha dit...

Si no fos perquè ja sé que la teva mare és del PP (i per tant anticatalana) et diria que milloris el teu català. I no som desgraciades/ts el que no pensem com vos. Us fot molt la dermocràcia ?

MALGRATOT ha dit...

Relaxeu-vos i escolteu la nadala que som en temps de PAU.

Anònim ha dit...

Canta molt bé en Raimon sobre la PAU, però no t'amoïnis Malgratot, jo no sóc el fill de la Vega i sóc pacifista, de debó. El què passa és que m'agrada veure la "familia" nerviosa.
I vols dir que PAU no és Peperos Antidemocràtics Units ?
Per cert algú sap on venen cotxes de 4 euros ?

Anònim ha dit...

caram,heu destar molt aburrits per fer-vos passar per mi e! que no teniu família a casa per aquestes dates??
Jo si i m'agradaria k no parlessiu ni de mi, ni del meu pare el taxista; parleu de la feina de la meva mare i prou.
No ase falta desir nada más!! wenu si, k el cotxe de 4 eurus, mel pagu jo treballan, jo solet, com Déu mana.
Jo si sóc el fill de la Vega, bon nadaL!!!

Anònim ha dit...

Acabo d'escoltar dos talls de veu a radio Malgrat, una de les noves generacions del PP i l'altra de les velles, no se quina és millor, aconsello la seva escolta.

Salut i bones festes a tots i totes, esperem que l'any 2009 aporti nous aires al poble.

Anònim ha dit...

El fill de la Vega,deu haber assistit a un curset de canvi radical expres de 12 hores,quin canvi mes impresionant d'un escrit a l'altre.
Aixi m'agrada nano domina els nervis que falta et fa i et fara,i si no ,no et possis en politica,aquest es un preu que s'ha de pagar quant ses mal politic,o millor dit qusn ses aprofitat de la politica.No tot-hom es tan ignorant com os penseu,o boldriau.

Bones festes a tot-hom.

Anònim ha dit...

Quan sàpigues escriure en català, i ficar el verb voler en v baixa podrem parlar, m'agradaria saber si parles tan bé com escrius;
En cap moment m'he posat en política jo, i si vull controlar els nervis jo ho faig solet, no vull que un senyor gran i aburrit em digui el que he de fer! I sinó ets un senyor gran, seràs prou senyor per dir qui ets, jo no sóc gran ni senyor, però sóc el fill de la Vega.

Anònim ha dit...

filll de putiiiiiiiiiisssssiiiiima mama,.mama po

Anònim ha dit...

Por d'un anònim?? jajaja

Anònim ha dit...

Gracies per la crreccio,i dirte que no amagis els teus complexes amb la xuleria ja que et fas mal a tu mateix,no ets mal noi ,pero aquets arranques et perden ,i la mama tambe.A¡ i ets en politica des del moment que estavas a las llistes,t'agradi o no.

Anònim ha dit...

Em descuidava una cosa,i es que no tens ni mitga vofatada i de mes xulos n'he vist a caure.

Anònim ha dit...

familia de ridiculs, amb molts de fums tots ells.

Anònim ha dit...

Al niño jesus de la estanpita le falta el bigote, porque la vaga tiene bigote y ademas muy goldo y glande, todo lo que le sobra ala madre le falta al hijo de su madre.

Anònim ha dit...

Això del camell de la nadala té missatge subliminal, o no ? O potser el camell que penca som el poble, i el rei adormit l'alcaldessa? En el blog de la Neus Serra hi ha uns bons comentaris sobre els possibles missatges de la felicitació de l'alcaldessa. Bones festes.

Anònim ha dit...

deixeu a la familia dels politics en pau, canya als politics que fan malament la seva feina pero lo altre sobra

Anònim ha dit...

La VEGA ylos que la rodean no tienen nada de politicos sinplemente son unas personas que se an aprobechado del momento que por cierto hacia bastante tienpo que lo estaban buscando, metiendo cizaña para meterse en el ayuntamiento y d esta forma poder sulucionar sus pobleas economicos y de trabajo los otros de la cuadrilla. Pero aprobecharos que el tiempo pasa y solamente hos queda dos años para que esteis en el sitio que hos corresponde, en la calle.

Anònim ha dit...

Que així sia, t'ho demanem Senyor!