divendres, 5 de desembre del 2008

El silenci dels governants

Del Ple d'ahir, tot ple de silencis i becaines, en destaquem aquest fragment en que els que tenen l'obligació de respondre, responen que no tenen res a dir i no ho faran si no és davant d'el jutge. La que tenia que xerrar abastament, no va obrir boca, nomes va escalfar cadira lluint nivell, vaja, com sempre. I es queden totes dues tant panxes. Altre cop sensacional!
Això és Malgrat.

Artículo 404.

A la autoridad o funcionario público que, a sabiendas de su injusticia, dictare una resolución arbitraria en un asunto administrativo se le castigará con la pena de inhabilitación especial para empleo o cargo público por tiempo de siete a diez años.

Artículo 433.

La autoridad o funcionario público que destinare a usos ajenos a la función pública los caudales o efectos puestos a su cargo por razón de sus funciones, incurrirá en la pena de multa de seis a doce meses, y suspensión de empleo o cargo público por tiempo de seis meses a tres años.

Si el culpable no reintegrara el importe de lo distraído dentro de los diez días siguientes al de la incoación del proceso, se le impondrán las penas del artículo anterior.


17 comentaris:

Anònim ha dit...

És per llogar-hi cadires la poca vergonya de l'equip de govern. No deien que el director no controlava res ? Quants calers ens costarà tot plegat ?

Anònim ha dit...

Treballo a l'ajuntament i vaig veure clar el paral·lelisme que va fer en el ple d'ahir en Ramon Solé entre la manca de protesta de la gent del taller d'ocupació i els diputats del 23-F. El què no tinc clar és si la intenció final era comparar l'alcaldessa amb en Tejero, o no. Ho dic, perquè certament la nostra alcaldessa té a vegades uns rebrots que deunidó. Ahir mateix, davant l'intervenció de la portaveu d'ERC en el tema del calendari de comerç, es va posar com una moto. A ella se li ha d'acceptar qualsevol comentari despectiu, i en canvi no accepta les opinions dels demés. Crec que seria més correcte deixar parlar i després exposar els seus arguments. Tal com ho va fer, dient "fins ara anavem bé", només mostra la seva creença de que només ella pot valorar el que està bé i el que no. O m'equivoco ?

Anònim ha dit...

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Anònim ha dit...

No t'equivoques, no, qui paga mana i ella es pensa que nomes és ella la qui paga als treballadors municipals, col·lectiu aquest, s'ha de dir, on hi han persones molt capacitades per desenvolupar la seva feina però que estan sotmeses als antulls dels incapacitats caps polítics. Una bona neteja d'elements parasitats en el seu lloc de treball no aniria gens malament al poble.

Anònim ha dit...

La conxita li va dir a la Neus Serra que ningú obliga a presentar un recurs als jutjats. A ella sembla que l'ha obligat la Vega...

Anònim ha dit...

Ai la conxita! no estava massa fina ahir.

Anònim ha dit...

només ahir?

Anònim ha dit...

A principis d'any vaig dir que la Vega no deiceria arrivar a mitga legislatura a la Conxita,que el preu a pagar seria molt alt,ella mateixa es ba fer sentencia,i aqui en teniu els resultats.
Ara nomes espero que es faci justicia pel be de la mateixa justicia i per igiene popular del municipi.

Un consell a la Conxita,per decencia plega i no deixes en tan mal lloc els dos cognoms que portes.

Anònim ha dit...

ja voldrien els teus pares que dignifiquesis els teus cognoms , com ho ha fet,ho fa, i fara ella. conxi.... ni cas...... la bilis es nota!

Anònim ha dit...

Dignificar a la manera de Franco, que va dignificar moltes coses, sobretot el seu de nom.

Anònim ha dit...

Anonim/ma de las 9,41,qui parala de de bilis i deixa anr ets tu,jo parlo no vomito,altre cosa es el que tu bulgis veurai,a mi personalment nai m'ha mogut el rencor,he dit el que he dit pre cisament per la dignitat dels seus pares i perque ella es la gallina esvalotadora del gaalliner familiar,i extes a tot el poble, et recordo que l'hi agrada la canço YO SOY REBELDE;i la ba fer posar despres de parlar per la radio,perque?.
Ha i re de bilis ni rencor.

Anònim ha dit...

Molt bona la carta d'avui a l'alcaldessa al Malgrat Confidencial, per part de l'acomiadat de l'ajuntament. No té bilis, ni rancunia, però sí veritats que alguns/es poden fer mal de cap.

Anònim ha dit...

Aquest home, te molt poca feina. jo, per pesat, el fotia fora del poble directament! O a pic i pala a la carretera de Texas. Allò si que és treballar.

Anònim ha dit...

Anònim anterior, felicitats pel teu tarannà democràtic. Llegeix la carta que ha publicat i aplicatela, en aquest poble molts dels que diuen treballar s'haurien d'aplicar el que tu desitges a l'exdirector acomiadat, també haurries de llegir la sentencia.
segur que ja has passat per l'exposició dels drets humans, això queda molt bé, el que us és difícil a molts es aplicar-los.
Molt bon dia de Sant Nicolau.

Anònim ha dit...

Trobo que la regidora Sra.Vega no té gaire educació en quan una persona del públic li fa una pregunta o es dirigeix a ella. No mira mai a la cara, moltes vegades ignora al públic i no contesta a les preguntes.

Anònim ha dit...

Qui serà el/la que ha estat a Texas treballant a pic i pala ? Podria ser interessant que ens fes una conferència explicant el seu punt de vista...

Anònim ha dit...

Per quan serà la conferència ? Jo hi aniré segur.