dimecres, 10 de desembre del 2008

Poti poti


20è. Moció conjunta de PSC, PPC, ERC, CiU i ICV-EUiA per a la declaració de la sardana com a "dansa nacional de Catalunya".


10 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta Vega no té sentit del ridícul ni de la vergonya. Clar que com al Ple semblava que no hi era, sempre podrà dir que no se'n va adonar del què aprovaba.

Anònim ha dit...

La seva credibilitat està sota mínims. Ni tant sols és capaç de complir el què va dir a la Ràdio de parlar als propers plens. Seran els del proper segle. O li vindrà la veu l'any que vé. Ens té espantats de les banderes que es pot arribar a imaginar, i segurament dirà que la "dansa nacional de Catalunya" ha de ser el fandango.

Anònim ha dit...

El 48% d'increment de pressupost de la seva regidoría no és gratis. És a canvi del seu silènci als Plens, per no ficar més la pota. Pagant-li la seva persona de confiança ja en té prou. Amb això ja pot anar fent de les seves ,encara que siguin escàndols, com la selecció de personal per l'oficina de policia local.

Anònim ha dit...

Demano informacio de Ernets Ferrandi cap de Aerovic Polideportiu Germans Maragalls.

Anònim ha dit...

Ernets Ferrandi ,este señor es afiliado al equip de pega con carnet. Y su nombre salio para suceder al ex candidato del ppc de Malgrat, M.Muñoz pero no conto con la aprovacion de todos los parasitos del grupo entre otas cosas por algun penal que otro.Su padrino en este caso es Marcelo el que trabajaba en la HENKEL por decir que trabajaba,
para el grupo tenia un nombre irrevocable la excelentisima ANA VRAGAS ,sucias manipulaciones la llevaron al PPOE:

Anònim ha dit...

I ha silencis que parlan molt alt de volum com es aquest el cas.300 vots manipulen el poble.

Anònim ha dit...

I tots plegats, com si ballessin una sardana, diuen sentir-se molt satisfets de la tasca que realitzen. Que fort, el PP reconeixent el terme "nacional de Catalunya". Marrameeeeu!, aquí hi ha gat amagat.

Anònim ha dit...

De tants sopars de treball, teka i taska, quan acabin les festes de Nadal, la freaky de la Ñega sortirà propulsada cap a l'espai sideral exterior amb rumb cap a l'estrellat, el seu destí, i és que ella pertany a una altre dimensió.
Freakylandia tindrà una nova estrella per lluir, felicitem-nos-en!

Anònim ha dit...

La regidora de inssersio laboral senble que lla senva de rumeria que ve,ve,ve,

Anònim ha dit...

tens més cara que esquena, sra pega