dimecres, 3 de desembre del 2008

Jumelages a granel



Aquí teniu dos boniques imatges de l'entrada al poble i amb les que el nostre excel·lentíssim ajuntament obsequia a tots els visitants que accedeixen a la Vila provinents de Blanes. A destacar que l'espai en qüestió es tracta de la plaça de Seynod, dedicada i inaugurada a corre cuita fa just vuit mesos amb motiu del gran festival d'agermanaments amb plantada d'arbres, encaixades de mans, discursos de bones intencions, actes protocol·laris varis i àpats corresponents. Algú tindria que fer arribar la fotografia als nostres benvolguts agermanats de Seynod, segur que es posarien molt contents i al·lucinarien, fins i tot tant, com les nostres magnífiques autoritats monocipals.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostras! Ka fort!!!

Anònim ha dit...

Sí és fort,sí, tenir plantacions de plantes al·lucinògenes "datura stramonium" a l'entrada del poble, diu ben clar on ens trobem.

Anònim ha dit...

..i amb tot aquest panorama tant animat, encara volen tirar endavant, l´ARE???
No hi ha ningú a l´equip de govern amb dos dits de front??

Anònim ha dit...

Sembla que no, segons els aconteixements. I algú els defensarà sense cap argument, simplement perquè els hi ha bé.

Anònim ha dit...

Si tira endavant la proposta de paticipació ciutadana als ajuntaments, la Conxita pensarà que es tracta d'un contuberni contra seva. Dirà que els qui proposen la participació ciutadana als Ajuntaments són persones sense opinió. Si no és la seva, les demes opinions no tenen cap valor. Qui ha perdut els trucs?

Anònim ha dit...

Son els tics del franquisme que molts varen assumir i encara no saben dissimular.

Anònim ha dit...

pero si fa uns dies enrere la sra alcaldesa sortia per la televisió amb un tecnic municipal passejan per aquesta nova urbanitzacio , del barri del matadero i ella manifestant tot preocupada el fatal desti del urbanisme . quin cinisme¡¡¡¡¡¡ si va ser voste qui va requalificar els terrenys , pero el cert es que no es pensi que es voste qui mana , manen els promotors inmobiliaris i vuste signa els que ells volen que es requalifiqui ; pobre sra alcaldesa quins deliris de grandesa¡¡¡¡