dissabte, 6 de desembre del 2008

A sac amb el pressupost!


De sensacional cal qualificar l'augment d'un 48% en la despesa destinada a la regidoria d'inserció laboral i poder així pagar el càrrec de confiança de la senyora Vega i les despeses en manteniment que se'n deriven. Que en plena i apocalíptica crisi creada per la mateixa secta del PPOE hagin tingut la barra -l'equip de govern- d'apujar-se el sou un dos per cent en lloc de congelar-se'l i donar exemple al poble del que vol dir ser socialista coherent, creiem que deixa ben clar quin és l'afany d'aquesta gent tant abnegada, sacrificada i quin és el destí dels nostres impostos: la seva butxaca, el seu plaer, la seva satisfacció.



9 comentaris:

Anònim ha dit...

Donç si noi,d'aixo en altre tepn n'aurien dit" engeixar porcs "Aquest es el mes alt sevei el poble que saven fer,P artits P opular S ocilista E spevilats.
D'eixo en dic jo tenir vergonya.

Anònim ha dit...

I air a honorar al patro sant Nicolau pregant-l'-hi ,ompliunos la butxaca siusplau o gran dissim sant Nicolau i un ciri os portarem si la butxaca engraixem que en el poble un altre dia ja i pensarem,amen.

Anònim ha dit...

Molt bo l'acudit aquest de rebre una partida de tres milions d'euros per combatre la crisi i aquesta gent de la casa gran els destini integrament al futbol, el projecte més urgent que tenim al poble.

Anònim ha dit...

Dema es el sant de la " INMACULADA"Conxita,felicitatatatatatattatats,dema toca llagosta i almejas.

Anònim ha dit...

Amb una mica de sort i empenta d'algú, la fiscalia podria posar punt i final a tant desproposit...Haurem de pensar en fer una plataforma per la neteja de l'Ajuntament de Malgrat en la que els magratencs i malgratenques emprenyants/des poguem canalitzar les nostres iniciatives de neteja democràtica.

Anònim ha dit...

apa! veure si ets valent hi ho fas...... en vers de ser tant bocassssssaaaaaasssssssss

Anònim ha dit...

Anòmim/a de les 12,22 : Temps al temps...

Anònim ha dit...

si la vega volía un càrrec de confiança, ages buscat noies en el paro, i no la nuera del marcelo, el seu amic de la secta p.p.

Anònim ha dit...

No del paro no la puede cojer porque sino no seria de su confianza y no daria de comer ala cuadrilla de gorrinos que tiene asu al rededor, marcelillos,taguinis.y sus familiares.