dilluns, 8 de desembre del 2008

Maculada Concepció


En agraïment a la seva bonhomia i gentilesa, mostrada amb escreix al passar per davant de la paradeta de l'arbreda el dia de Festa Major, volem dedicar aquest fil a felicitar a la simpàtica senyora Campoy en el dia de la seva onomàstica. Com que el referent del seu nom té un origen bíblic extremadament críptic per a comprensió de la gent normal i en el que el factor fe és determinant al combinar-se amb el misteri de l'Esperit sant, vaja, talment com el misteriós afany personal seu de destrucció de rieres i d'altres elements naturals, volem redireccionar-li les seves atentes paraules per que reflexioni i es miri al mirall del poble, a veure si hi veu el mateix que veiem nosaltres, una esperpèntica i Maculada Concepció. Que tingui un bon dia de reflexió.

Encara i sou?
si que sou constants...

I vostè, encara i és?

la seva constància ja cansa,

ja cansa!


16 comentaris:

Anònim ha dit...

Haig d´entendre que el monòleg que comença amb "Encara hi sou....etc.". va ser pronunciat per la innombrable, quan va passar per davant de l´estand de l´Arbreda?

Anònim ha dit...

Has entès bé!

Anònim ha dit...

encara Hi sou? Encara Hi és...

el català correcte, passa'l!

Anònim ha dit...

La millor llavor de la plataforma és la de la disidència. Passa-la.

Anònim ha dit...

la innombrable encara hi es i tot apunta a que busca la fórmula de la reencarnació. desitjo que es reencarni en arbre. càstig diví.

Anònim ha dit...

Trobo que els hi hagués pogut dir: Si que sou pesats!!. (jaja)
Com ha anat la festa major?
Jo he anat de pont! Imagino que no m'he perdut res... o si?

Anònim ha dit...

jajajaja. Que bona haquer!
La festa major, doncs mira...no ha estat res de l'altre món! Segur que t'ha anat millor a tu el pont que als quí presents la festa major!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

a l'alcaldessa va sortir pel 33 parlant del Ragull i Vilaró.... programa Valor Afegit.
Si diu que allò no s'executa.. com pot anar demanant que es faci un ARE a l'altra banda del poble.. perquè no acabem el que s'ha començat?

Anònim ha dit...

Vaig veure el programa i vaig pensar el mateix que tu (10:38).
De fet no van esmentar l´ARE en cap moment. Hauria estat xocant que es lamentés de la progressiva degradació de les instal.lacions existents, per manca de veinatge, i a l´hora anuncié la futurá execució de l´ARE.

Per cert, quina immobiliaria és la promotora d´aquesta urbanització paralitzada? Ho dic perquè debien desemborssar el valor de la compra dels terrenys + les obres d´urbanització, sense haver pogut rendibilitzar l´inversió fins avui, no?

Anònim ha dit...

alguin me podria decir de quien es la foto tirada a i lo de esta frase Encara i sou?
si que sou constants... no està mal la frase porque ya són un poco pesaitos con lo de la riera que el dia que venga una riada no se lo que va a passar.

Anònim ha dit...

Anonim de las 10,54.Els terrenys eren d'en Campeny el sastre de la plaça Dr Rbert,i la constructura en Zofores o sia Fincas Terra del C/ Napols.

Anònim ha dit...

Encara i sou?
si que sou constants...

Concepción Campoy

Anònim ha dit...

Soy el anònim del dia 10 de desembre 2008 a les 18:43 yo pregunte alguien me podria decir de quien es la foto tirada y no me contesto nadie ni siquiera los o el administrador del bloc gracias.

Anònim ha dit...

ENCARA HI SOU?????????????????

Anònim ha dit...

Nanos, amb aixo de la riera, pixeu fora de l´orinal, quant estigui acabada i ben bonic, sereu els primers de passar-hi, i d´aqui a un temps, quant ja hi estigueu acostumats, que no vos la toquin, es ben be que l´esser huma es un animal de costums, i foteu merder perque vos avorriu, i voleu el poder de l´Ajuntament, sou egoistes i curts de mires, pero que hi farem, on no n´hi ha no en pot rajar, quan sigueu grans vos en adonereu de la cagada que esteu foten, i de com vos han utilizat, quatre ambiciosos de poder, que no s´en recordaran mes de vosaltres, si aconsegueixent lo que volent, es a dir manar i embutxacar, el futur de Malgrat els importa un rave, per tant ull viu, que un o uns arbres no vos tapin el bosc.