dimarts, 4 de desembre del 2007

Trasplantament urgent


Calia tanta inversió en “art” serialitzat per donar tant poca informació als usuaris d'un parc? Un producte tant estèticament reprovable i funcionalment ineficaç com aquest, no mereix cap altre ubicació que la quincalleria de Malgrat. Senyors de la Casa Gran, esmenar és de savis i no fer-ho de babaus. Els que som malgratots, reclamem el trasplantament immediat d'aquestes sis andròmines espanta criatures al peu dels contenidors de la quincalleria municipal, lloc on, de segur, milloraran l'entorn, informaran amb propietat i justificaran una inversió feta que, assenyadament, podem qualificar d'espifiada monumental.

Quina gran oportunitat per establir models al poble de feina ben feta, som-hi?

Per un Malgrat sostenible, Ajuntament, cal reciclar ja, tu pots fer-ho! i amb el teu exemple tots hi sortim guanyant.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Vols dir que no s'els va imaginar en un somni d'algun viatje astral despres d'un ple municipal pujat de voltes i temperatura ambient?
Crec que poden esser el seus amor platonics i cada vegada que passeja per el parc es relaxa profundament i carrega pilas per una propera vegada.
O potser que no sap ni on son.....


raspberri

Anònim ha dit...

home..... somni, somni.. no ho se.. pero que se-n va anar a fer les ameriques amb un del passeig per veure parcs tematics.. aixo si que es comenta...

Anònim ha dit...

També poden formar part del futur museu del poble, es que sinó ja em diràs que hi posarem... Hi haurà una sala de mòmies?

enric

Anònim ha dit...

S'han cobert de glòria un cop més per a major glòria de Malgrat. Són únics, són la secta autística de l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

És coherent amb qui governa a Malgrat des de fa temps, tot el que té més d'un anys és vell, s'ha de treure o pintar o substituir per plàstic ja que és modern, és progrés, però, no hem de patir, després fan campanyes perquè la resta de ciutadans reciclem, siguem sostenibles i..., potser ja n'hi ha prou no?

Anònim ha dit...

tenim que trasplanta a la vega, en el seu lloc, plantar un cardo burriquero és el mateix oi.