dissabte, 1 de desembre del 2007

Portentosos futurs en format “U”


Sorprès en Gargamel per l'existència, encara, d'un espai verd al poble de Malgrat, va posar-se en contacte amb la gran barrufeta malgratenca per intentar donar solució al problema, i posar fi a tanta disbauxa de la mare natura. La barrufeta malgratenca, barrufeta molt amoïnada pels problemes de casa seva, va posar-se mans a l'obra i després de rumiar i rumiar, va trobar finalment la solució adient al problema detectat per en Gargamel.

Tota sola i lluitant contra moltes adversitats va dissenyar un pla anomenat “Per la salvaguarda i remodelació de la dignitat del barri del Castell i el seu entorn” que un cop presentat a la gran reunió de caps, va ser aprovat per unànime unanimitat per tots els implicats a sucar-hi pa en el projecte de concertació d'habitatge que la Diputació de Barcelona inicia amb els ajuntaments, que és pioner a l'Estat espanyol i que a més inclou una riera en format “U” de grans perspectives de futurs inimaginables per a tots els súbdits de Malgratilandia i part de l'estranger.

Nosaltres hem tingut accés a alguns dels documents del projecte que ara fem públics i ho fem amb l'única intenció d'encetar el debat sobre les portentoses perspectives de futur de la família dels barrufets malgratencs.

2 comentaris:

MALGRATOT ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Tot això seran vivendes especialment dedicades als joves i a preus subvencionats per l'ajuntament o bé seran microvivendes a preus d'usura i guanys espectaculars per a les màfies locals i foranies?