divendres, 21 de desembre del 2007

Socioquè?


A Malgrat les rates estan contentes per la gran qualitat del paper i varietat de tintes que el nostre Magnífic Ajuntament llenca directament a l'abocador. 5.000 euros per butlletí municipal -el butlletí d'ells-, això representa el sou de més de cinc mil·leuristes, però ells, els membres del consistori, dotats d'un sou de colló de mico i que de cap manera justifiquen amb les seves actuacions, ho consideren la mar de coherent i no hi veuen cap contradicció ja que son socialistes molt populars i convençuts partidaris del lema “la casa per la finestra”, com ha de ser vaja!

6 comentaris:

Montse ha dit...

Ostres!! sí és el ratuille, no sé com s'escriu, l'ajuntament vol culturitzar a les rates?, ja, ja.
Bromes apart, molt de reciclar i després que?

Anònim ha dit...

totes les rates de Malgrat han migrat de la riera a l'ajuntament, allà s'hi menja de puta mare i a un preu que no es troba enlloc.

Anònim ha dit...

...i si no que li preguntin a la, diguem-ne, semi-regidora Vega...

MALGRATOT ha dit...

Després de reciclar i reciclar, el poble clar, ve la mariscada dels regidors de l'Ajuntament, pantagruèlic àpat de comunió amb el poble ritualitzat pels components de la secta amb gran modèstia i humilitat perdonant, a tort i a dret, els pecats de tots els malgratots irreverents.
Tots som poble però uns ho som més que d'altres, deia, més o menys, en Napoleó, i no era en Bonaparte precisament.

Empestats ha dit...

m'ha agradat això de socialistes populars

Anònim ha dit...

5.000 x 4 = 20.000 euros l'any, el que equival a tenir quasi bé a dos Anas Vegas a l'ajuntament i que ho pagui el poble que d'això es tracta.
Tant de llast al final hauria de fer caure el globus, però com que es tracta de gent catalana i molt assenyada, seguirem fent el borrego.