dimecres, 12 de desembre del 2007

De berengenales varis


Després d'haver superat, altre cop, unes eleccions municipals democràtiques amb la sana alegria del que podia haver estat una legislatura plena d'emocions per l'equilibri de forces polítiques on tot era possible, fins i tot l'impossible, ens trobem ara davant d'una altre realitat ben diferent on l'apatia participativa de la gent serà, molt probablement, el component més remarcable d'aquesta nova fase que iniciem amb l'entrada al govern municipal de la regidora del Partido Popular Sra. Ana Vega. És per aquest motiu, per evitar de caure en el desànim més absolut i la grisor més profunda, que s'intueix d'aquesta nova fase de realitat política, que creiem oportú de donar un aire de modernitat escaient al que no és ja el nostre Ajuntament, sinó l'Ajuntament d'ells, d'ells solets, dels que han estat capaços de fer un Reajuntament d'allò més natural a les nostres contrades entre gents de la mateixa condició, extracció social i amb les mateixes capacitats humanes de servei a la comunitat, com venen fent des de que el cagaelàstics va petar deixant ben clara i fressada la línia de gloriosa unitat de destí en l'universal, quina gran capacitat de servei, quin ardor patri, quin altruisme que traspuen aquests abnegats malgratencs de pro que cada dia que passa ens roben un tros més del nostre patrimoni natural i cultural a canvi d'unes engrunes de suposat benestar personal, un megachachipirulidesou com si diguéssim, a canvi de suportar, i mai millor dit, a la lider del tot plegat.

Al que anàvem, que se'm fa tard, com veieu vosaltres el esdevenir d'aquests tres anys, amb que ens sorprendrà el futur immediat, serem capaços d'aguantar tantes meravelles de gestió municipal, com veieu en definitiva “La casa de la Conxi”? Com:

- Un berengenal.

- La casa de la mortadella*.

- Un museu d'art de l'esperpent.
__________________
*Dedicat molt especialment al nostre caro amici Enzo.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest ajuntament s'aguanta només per la mortadela, sense ella no tindriem berengenal ni que aguantar tres anys de esperpéntiques situacions de deliri municipal.

Anònim ha dit...

Malgratot, la teva malallet traspúa la teva pell. Ves al tanto que no et mossèguis i t'etmatzinis amb la teva ràbia per no haver guanyat unes eleccions. En tot cas et pot servir de consol que la democràcia, gràcies a Déu permet eleccions cada quatre anys i us hi podeu tornar a presentar. Només una consideració més. Durant quatre anys la política del desgast i dels bulos pel poble contra la "Conxi" com li dieu, no ha servit de res, els resultats electorals són evidents, creièu que seguir amb la mateixa linea us serà rentable electoralment? Aquí queda la pregunta. Prova amb la til.la o bé amb el valium que tres anys i cinc mesos són molts mesos.

Anònim ha dit...

Ai, turronet que vas restret. Trobava a faltar la teva portentosa intel.lgència. Per cert que coll... pinta Déu en tot això?? No serà que alguns i algunes us creieu amb dret a càrrec "por la gracia de Dios"?? Apa, salut.

Anònim ha dit...

I vosaltres de parlar de sobirania popular, veu del poble, majories,...?

Anònim ha dit...

Grazie malgratotutto, sei grande !. Purtroppo non tutti accettano le tue satire, hanno un cuore d'inquisitore e poco senso dell'umore.

Oggi sonno contento, vedo vicino l'affare gondoliere

Grazie Sig. Vega: i fabbricanti di mortadella ti saluttano !

Anònim ha dit...

Escolta Croccanti de tutto rossini!!
Aqui es parla clar i Català!!!

Anònim ha dit...

Deliri municipal es el que teniu vosaltres per poder tenir el poder.
Per això feu totes aquestas coses que primer accepteu unas coses que voteu a favor, i després per rabiteas de no guanyar, movilitzeu "tot el poble" pq molta gent de las firmetes dels collons i gent que estava a las manifestacions ni eren d'aquest poble ni res a veure amb el poble.
Sempre porteareu la mateixa forma de fer politica? quin aborriment. Sempre atacareu al qui te el poder? pq m'agradara veure el que feu quan la vostra jefa estigui al poder si seguiu criticant així o l'adorareu com sempre feu, pq per el que veig ella es una santa o la Mare de deu de Malgrat. Tindrem que fer una altre festa major en nom de la Mare de deu de Malgrat que guay!! tindrem tres festes...

Anònim ha dit...

caro sig. x: m'estic sforssant molto per aprendre la vostra bella lingua, la voglio parlare bene non comme l'ignorante pallofini d'aqui dalt --un conxitosocialista-- que fa una falta ortogràfica per paraula.

Anònim ha dit...

Dedicat a la senyora Alcaldessa.

Fragment de Ricard III de Shakespeare. El diàleg és entre dos assassins. Per actualitzar-ho en el blog.. podríem canviar els personatges per... no sé... Conxita i Nosokomio?

"C: Espera una mica, tinc l'esperança de que aquest accés d'emoció desaparegui. En general, només aguanta si compto fins a 20.
N: Tindrem recompensa?
C: Ella morirà i tindràs la teva recompensa. I.. on està la consciència?
N: A la bossa del Duc de Gloucester.
C: No em ficaré amb ella (la consciència): és massa perillosa. Fa a l´home covard, no es pot robar, ja que és ella la que acusa. (...) Un cop em va fer tornar una bossa plena d'or que havia trobat per casualitat; empobreix a tot home que li té por, és expulsada de viles i ciutats com a perillosa; i tot home que desitja viure millor aprèn a confiar només amb si mateix i a prescindir d'ella"

"El món és dolent, i tot està perdut si dir la veritat està prohibit"

Anònim ha dit...

Que és la pallofa?

Anònim ha dit...

aquests que us baseu en l'argument de la gent que es manifesta, i va als actes de la plataforma són de fora... només cal que veieu les fotos del sopar de recolzament als 7 encausats: ple a vessar i tothom de malgrat! ja no sabeu què dir per tapar la vostra mala gestió a l'ajuntament.

Anònim ha dit...

Anònim de les 14:01, el que tens habitatge a Malgrat i no ets resident ni estàs empadronat deus ser tu, ja que mostres molt desconeixement, perquè no deixeu d'insultar i de desqualificar sense arguments, potser descansariu més, que trist es veure la vostre reacció, no teniu arguments, sou incapaços de debatre les vostres idees si no és en petit comité, començant amb la persona que està al capdavant del municipi.