dissabte, 29 de desembre del 2007

Irresponsables responsables municipals

*Els tècnics ens diuen que podem
conservar-la i fer-la ben segura,
l’ACA paga les obres,
cap moviment ciutadà ha sortit
al carrer demanant-ne el formigonat...

*Creiem en la personalitat dels llocs, que l’ànima dels llocs es construeix lentament, poc a poc, al llarg dels segles. Es fa més rica generació a generació, i s’enforteix mentre el paisatge i l’entorn ens miren impassibles i veuen aparèixer i desaparèixer els seus habitadors. I sempre hi són i s’hi queden –fins que els destruïm, sovint de manera insensata. La Riera és el testimoni del pas del temps sobre el nostre poble i la gent que hi viu i hi ha viscut.

Ningú no hauria de ser responsable de la seva destrucció.
______
*Fragments del document: Les raons de la Plataforma.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

aiiiiiiiii la memoria...... la riera de sant genis, el rierot de can mora (carrer girona) , el rierot de can palomeres, el carrer del mar, el rec viver, el rec d'en nena......... , tot el poble a terra , i a conservar les rieres!

Anònim ha dit...

anònim de l'aiaiai: en algun moment s'ha de començar i en algun punt, no?, que proposes? quedar-te a caseta mentre ens ho trinxen tot ?

Anònim ha dit...

Anònim de les 10:55, informat, de geografia i geologia, abans de fer comentaris, perquè el rec viver, sembla ser que no saps on és, ja que encara no està urbanitzat i, la resta dels que anomenes, quant cauen més de quatre gotes, s'inunden, actualment són carrers. Informat sobre rieres, quina funció tenien, i després parla. Quan anaves a escola per aprendre no devies estar atent o és que no s'explicava?

Anònim ha dit...

aiiiiiiii la memòria.
Carrer Napols:
1 casa de la Campoy + una altre casa de la familia Campoy + 1 casa de la Mérida.
aiiiiiiii quant d'aprofitamnet urbanístic cobrint la riera.

aiiiiii