dijous, 27 de desembre del 2007

Ja tenim gàbia del Castell


Ara que ja tenim la primera mostra d'endegament, del que alguns consideren el pla de millores del barri del Castell, estem molt més preocupats encara, de quan el pla era només un projecte per definir i dotar de continguts reals. En vista de la primera reforma feta i que d'alguna manera condiciona i defineix el que vindrà més endavant, s'han disparat les alarmes ciutadanes pel que promet ser la perpetració d'un nyap de nyaps de dimensió local mai vist encara a la nostra bonica, en altres temps, comarca del Maresme, altre cop serem pioners en com no s'han de fer les coses i del que passa quan quatre temeraris clarividents i confabulats sota les sigles d'un partit anomenat PPOE decideixen intrèpidament endegar projectes que sobrepassen clarament les seves pròpies possibilitats de gestió més elemental.

Aquesta estructura que veiem a la foto, no sabem si anomenar-la “la gran parida” o bé “la gàbia del Castell”, i que ens ha tramés un malgratot de pro i a qui agraïm la seva aportació, deixa ben clar quina serà la tònica de les suposades millores que just estan al caure i que resignadament anirem assumint com a expiació pels nostres pecats a l'haver fet possible un govern municipal que va fent per, més endavant, poder desfer o refer amb aquella alegria que els caracteritza i que tant agraïm els que ens dediquem al seriós tema de l'humor municipal. ¿Aquesta andròmina plantada al final de la vorera, té algun sentit, és d'alguna utilitat coneguda, és la donació d'algun constructor amb mala consciencia, està adaptada per fer-ne us les persones discapacitades o amb motricitat limitada, s'ha de dur el casc posat per entrar-hi, no quedarem tancats a dintre, no enramparà?, etc., etc., preguntes i més preguntes a les que no trobem la resposta adient i que ens generen el neguit de no ser prou positius en les nostres apreciacions, posats com estem, a trobar-hi alguna raonada explicació a la perpetració efectuada.

El marc escollit en el catàleg, pel tema que ens ocupa avui, és el que duu per nom “llambordins blau granes”, tot un clàssic dels nostres grans clàssics!



7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei malgratots!!
No us amoineu que d'aqui a pocs dies arrivara a la vila una nova especie de lloro gegant i crec que li donaran aquesta nova gabia perque tothom el pugui veure. No se si faran pagar un cànon especial per poder-lo gaudir....
Ah! l'especie es diu "annitus vegarianitis" i penso que li encantan els bocatas de "chope i mortadela",
pero les pipes, cacahuets i altres fruits secs tambe.
Cuidem-la entre tots que es una especie en perill d'extinsió. Poca broma eh?

mandrin

Anònim ha dit...

vale ,vale ja tenim gavia per la vega. veieu que és com una gran muntanya de chope,i de veure que no fali el vailys.

Anònim ha dit...

Cuidadin con lo que se escribe que estan al loro y el que se pase va para el cuartel como yo fuy el otro dia, esto es democracia.

Anònim ha dit...

Això és la democràcia orgànica de la senyoreta ConxiVega i esbirros.

Montse ha dit...

Pena de poble!

Anònim ha dit...

El que més greu em sap és que continuen fent les coses sense consultar els veïns.
Això és el que proposa el Pla integral del Barri del Castell??????
Per respecte a la participació ciutadana demano a la senyora alcaldessa que desfaci la regidoria o que, si més no, renunciï a ocupar-la. Si no, un cop més, demostrarà la seva clara irresponsabilitat per assumir tasques per les que no està preparada.

Anònim ha dit...

anonim de la 02:27

Tu vius al barri del castell? Jo he preguntat i també m'han preguntat. Visc al barri del castell i em preocupo per el meu barri i per el meu poble, cosa que veig que tu no fas, pq sino t'espabilarias a fer un escrit algun altre lloc que no pas aqui que no serveix per res. Fes els escrits on fan falta o espabilat a preguntar per poder donar la teva opinió o per lo menys que t'escoltin, cosa que no feu vosaltres. Sino que dieu sense escoltar.