dissabte, 22 de desembre del 2007

Això també és Malgrat!, 24.000 euros


La governabilitat de Malgrat val 24.000 Euros, així ho va manifestar la nostra alcaldessa l'endemà de l'acord amb el PP. Francament, hem quedat estupefactes al sentir-ho en els següents termes “...el pacte servirà per garantir la governabilitat al municipi i deixar de patir cada vegada que des del govern es porta un projecte i no se sap si s'aprovarà”. Què aporta el PP a la governabilitat si tot allò que no suma resta i, francament la senyora Vega no sabem encara quina altre cosa suma que no sigui despesa de l'erari municipal.
És pot superar aquest nivell de vergonya aliena que sentim pel pasteleig ... al poble?



7 comentaris:

Anònim ha dit...

Un fotografia molt a apropiada per reflectir el govern del municipi. Pero f la gavina no reflecteix . la senyora vega i els seus camarades sense anar més lluny ells només van aprofitar les sigles per entrar en consistori i poder executar la seva visió de treballar per al poble i omplir les butxaques i l'ego de si mateixos sinó que preguntin al senyors tagua, torres, manoli, ferran i una llarga llista, és casualitat? que entra la verraca i canvia tota un llista de gent amb unes conviccions polítiques. Tendri algú que reflexionar?. les | Quantes mocions o votacions a votat la verraca afí amb les seves sigles? .

Anònim ha dit...

Quin lamentable i vergonyant estat de la realitat municipal, ens hem convertit certament en un poble desnaturalitzat i alienat en el concepte imperial espanyol. Els tres punts suspensius deuen voler dir màfia, oi?

Montse ha dit...

El que passa aqui a Malgrat és vergonyós, no sé com encara governen els mateixos, en quant a PSOE i PP són el mateix partit en realitat amb diferents sigles.

Anònim ha dit...

Aqui lo que pasa esque hay mucho cerdo suelto y esto hay que regularlo, nose que meda que este blog es el mismo que el city.
Eh.

Anònim ha dit...

No ofèn qui vol sinó qui pot!

Anònim ha dit...

MARCELO,ppc. calle escuelas cuidadin con el vinillo estos dias que no tede un telele y la verraca se quede sin lame cu.... oficial pues te encontraria mucho a faltar con tu cartera nueva,pregunta. Todabia estas cobrando la larga enfermedat.

Anònim ha dit...

M;olt bona representacio,ja no cal dir les banyes que portem els malgratecs.
I els del castell que es preparin per pagar la factere.que no els si hen dit pero segur que pagaran,sino el tems.