diumenge, 9 de desembre del 2007

Llops amb llops, no es mosseguen


- El voltor és un animal associat a la mort, perquè sobrevola els cadàvers en descomposició. Per això es considera un au de mala sort i apareix en pel·lícules i jocs com avís de desgràcia.

- La gavina és un ocell bàsicament oportunista, gairebé carronyer, que busca petits invertebrats i deixalles per les ciutats. Sempre van en grups d'entre 9 i 20 exemplars.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

La prepotència amb que endeguen aquest projecte no augura re de bo pels malgratots. Col·locar els panells informatius un any abans d'iniciar les obres és un clar símptoma de com estan les cabres i els cabrons. Fer un pàrquing en zona d'argiles compactades ho firmarà un ingenier o un veterinari?
Polítics amb promotors no es mosseguen, tampoc ho fan els polítics entre si quan tots estan en l'onda espanyolista més casposa. De segur que els propers dies en sentirem a parlar del que s'esdevingui sota aquest cel tant negre.

Anònim ha dit...

En la charca nos falta la vega en una patera y la conxi en el centro en un islote y seria una buena representación de esto es malgrat

Anònim ha dit...

Atentos ala jugada del Soe que dicen que el pleno sera ala 13horas del jueves o tepones mala o no bienes o loponemos al medio dia o loque tu quieras Ana pero Vota loque teadicho el padre de Paquirrin osea el Torero.

Anònim ha dit...

Como an ido las vacaciones Cerditos? Vega,Gomez,ETC

Anònim ha dit...

com es que parles tant malaments de les gavines? que no escoltes les havaneres? Gavina bonica de R. Viladesau, per exemple, per cert si algu del Grup Berganti ho llegeix que está esperan a acabar el seu Bloc?