divendres, 14 de desembre del 2007

De sentiments, filosofies i raons.


Ha quedat molt clar i li agraïm la seva claredat en el debat d'ahir entre vostè i l'ACA, clarificador i exemplificant del seu autèntic tarannà (talante, perquè ho entengui), suposadament, dialogant i democràtic.

Anar per feina, com vostè diu, i obviar les raons tècniques, perquè ja té les seves de críptiques raons, ha deixat meridianament clar a tots els malgratencs (els que som malgratots ja ho sabíem) quina és i ha estat, des de el primer moment, la seva autèntica i perversa intenció respecte al tema riera de Can Feliciano. Creiem que aquest fragment de diàleg mereix un lloc especial d'entre la multitud de perles memorables amb que constant i generosament ens obsequia, no son, ja ens n'adonem, filosofies, sinó realitats i és per aquest motiu que hem volgut emmarcar-lo, un element més que afegir a la nostra gloriosa història local, i fer-ho amb el marc que més li escau, i que no és altre que el model anomenat al catàleg com a “Marc del nas de pallasso”. Un altre document patrimonial a afegir al futur museu municipal. Alguns s'omplen de raons, altres de...

Els tècnics de l'ACA a hores d'ara encara deuen riure de tanta pallassada!

___________

Text de la il·lustració extret del bloc de la Neus Serra.


10 comentaris:

Anònim ha dit...

El que la gent de l'ACA deu pensar a hores d'ara és com desenpallegar-se ja de tanta tonteria a Malgrat de Mar i en el fons de perqué collons es van enmerdar amb aquesta moguda que els causarà un desenbolsament extraordinari dels seus pressupostos d'actuació.
Malgratot, cada dia que passa, t'estàs cobrint de glòria i de nas de pallasso guarda-te'n un de ben gros per a tu, ja que oficialment ja ets el bufó del regne, ara només falta posar-te a la cua de la comitiva que hi tens en el blog.

Anònim ha dit...

al turrón! benvigut siguis. ja et trobàvem a faltar, sobretot ara que vénen festes.
un consell, perquè no t'engordis massa, que no et convé. si has de menjar turrons, que siguin diurètics, que si no et senten malament.

Anònim ha dit...

Que be, que be, que has tornat, estàs al nivell dels que ens manen en aquest poble, qui és el bufó en cap? no és qui fa el blog Malgratot, no se qui és, ni m'importa, el que més m'agrada és el fet de que hagis de sortir a desqualificar a tothom qui dóna raonaments del que esteu fent, me n'alegro, vol dir que no dormiu bé, no teniu la consciencia tranquil·la, quan has de sortir en els blogs, feia temps que no ho feies, per no dir rés, per només desqualificar als que sí tenen arguments, ens dóna esperances a que no tot està perdut, que teniu els dies contats i, demana i resa perquè continuí l'ensenyament com està, no us interessa que millori, cultura vol dir coneixement i raonament, concepte que us aterra, s'acabaria el domini que teniu, en nom de la democràcia, sobre les persones, em recorda temps passats.

Anònim ha dit...

El que l'ACA deu estar pensant és com un poble civilitzat pot triar una alcaldessa com la que tenim.

MALGRATOT ha dit...

Sí al turrón, així, en imperial llengua, hem de donar-te la raó i reconèixer que ens hem cobert del que tu en dius glòria encara que nosaltres preferim anomenar-ho sinceritat mentre d'altres del que s'han cobert és de pura i genuïna merda i no s'adonen del fet ni pel color ni per l'olor ni pel xop! que fa al caure.

Anònim ha dit...

visca malgratot visca bone feina

Anònim ha dit...

Malgratot poca estima tens pels teus convilatans, ja que pel que sembla pels resultats electorals, tots aquells a qui han votat a qui tant vols enmerdar (per cert amb 2700 vots aprox) són de poc afecte pels teus comentaris. Para't a reflexionar una mica que parlant com parles insultes a la intel.ligència dels malgratencs i malgratenques que no pensen com tu.

Anònim ha dit...

a veure si et penses que a Malgrat només viuen 2700 persones. Hi viu més gent.

Anònim ha dit...

I amb nomes 2700 vots de suport aconsegueixen la majoria i tenen els sants pebrots de dir que tot el poble els recolza!!!

aiii!!! quina llàstima que la demòcracia sigui el menys dolent dels sistemes!!!

Anònim ha dit...

Y la gorda seva con la otra gorda por eso an conprado el furgon policial, para llevarlas de paseo.
Ah torres mas altas an caido.