divendres, 30 de novembre del 2007

Butlletí, Web, 107.4 - TOT CORTESIA


El butlletí una farsa, la pàgina web una vergonya i la ràdio? Que dir dels tres mitjans informatius municipals que no s'hagi dit ja, em falten paraules per explicar el que en penso i fer-ho amb la claredat que el tema es mereix. L'exponent més clar del concepte d'informació a Malgrat potser és aquest cartell, trobat tot passejant i que sembla indicar-nos, no cal, tant se val, els que tenim la informació ja l'administrem correctament per facilitar la convivència ciutadana, la informació l'hem de donar nosaltres, és nostre, nosaltres la generem i el mal us que d'ella se'n pugui fer pot perjudicar-nos greument a tots plegats. Són partidaris, per tant, de fer-nos feliços sumint-nos en la més absoluta de les ignoràncies. Quins grans gestors de misèries que ens manen, són els nostres grans benefactors i nosaltres, els malgratots, una colla d'immadurs desagraïts, també anomenats darrerament en la bloggoesfera malgratenca “recontraciutadans”, no sabem valorar-ho en la justa mesura. Mala gent, com si diguéssim, és el que sóm.

El que sí que tenim clar, és que la informació és poder i el poder corromp, en especial als que el fan servir amb total opacitat i perversió. No serà aquest, realment, el motiu pel qual la informació municipal a Malgrat està per sota dels mínims més elementals?



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Salutacions,

La pàgina web una vergonya? vols dir la de l'Ajuntament?

Em podries alliçonar com ha de ser la pàgina web d'un ajuntament. Amb un parell d'enllaços en tindria suficient.

Gràcies.

Clàudia Rubio

MALGRATOT ha dit...

Diguem tu, Clàudia, a quin lloc de la web estan penjats els edictes municipals, on és l'inventari de camins municipals per consultar, perquè el butlletí informatiu d'octubre encara no es pot consultat en línia i, diguem també, el motiu pel qual quinze dies abans d'eleccions municipals es varen penjar 6 publicacions d'interès malgratenc i nou mesos després no s'ha afegit ni una publicació nova.
Tot això són preguntes que ens fem i que ens porten a afirmar el que afirmen. Si les noves tecnologies serveixen per l'enaltiment d'un partit polític i sumir al poble en el cofoisme mes tronat, no volem web municipal i la demagogia que d'ella s'en deriva.
Gràcies Clàudia pel teu comentari.